Alem Buysa Kral Muhteşem Yüzyıl

Bi de bize taraflı diyo:kiki:10 yıldır kırılmadık rekor bırakmadık.Reytingleri alt üst ettik.10.yıldır 1.yiz

- - - Ekleme - - -

Aynen aga

sen konuyu okudun mu yurtdışından bahsediyoruz görüldüğü gibi yurtdışında vadi listelerde yok açık ve net :D

- - - Ekleme - - -

yav he he ler başlamış ben kaçtım :)

sen konuyu okudun mu yurtdışından bahsediyoruz görüldüğü gibi yurtdışında vadi listelerde yok açık ve net :D

- - - Ekleme - - -

Konuyu değiştirme

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Konuyu değiştirme

ya adamın tahriklerine niye geliyosunuz adam vadi üzerinden hit yapmaya çalışıyo tamam kesin cevap yazmayın konuya kendi kendine konuşup dursun. @kvp @çocuklarduymasın

Aynen aga konudan çıkalım şu gereksizde kalsın burda

çıkmadan sıralamayı tekrarlayayım da sonra yanlış bilgilendirme olmasın:1-my 2-ezel 3-fgsn 4-öbgz

- - - Ekleme - - -

ya adamın tahriklerine niye geliyosunuz adam vadi üzerinden hit yapmaya çalışıyo tamam kesin cevap yazmayın konuya kendi kendine konuşup dursun. @kvp @çocuklarduymasın

konuyla ilgili yorum yapmayacaksan yorum yazma @darksaal konu ile ilgil igereksiz mesajalrı silerm isin ?

Kurtlar Vadisi'nin 20 milyon fanı olsun Muhteşem Yüzyıl'ın 20 tane, sen yine Muhteşem Yüzyıl en iyisi dersin. Artık günümüzde emeğin daha iyi yer kazandığı zamanda sen tam aksine tersini seçiyorsun. Tamam Muhteşem yüzyıl fanı olabilirsin ama bunu yaparken diğer dizileri daha doğrusu sadece vadiyi kötülemenin anlamı ne? Bir kere vadiyle muhteşem yüzyılı karıştırman yanlış. Biri gündemdeki olayları anlatıyor, diğeri bizim tarihimizi. İkiside birbirinden çok farklı. İzlenmeye gelince ikiside daha yüksekleri hakediyor...