Maskeli Fedai
Favori Üye
Sanki siz de öyle birşey yokmuş gibi konuşuyorsun.Sizi de görüyoruzvadinin 1. olmadığı her konu taraflıdır size
Sanki siz de öyle birşey yokmuş gibi konuşuyorsun.Sizi de görüyoruz
Bi de bize taraflı diyo10 yıldır kırılmadık rekor bırakmadık.Reytingleri alt üst ettik.10.yıldır 1.yiz-1 kral ortada en çok izlenen dizi my reyting tabvloları ile sabit 2.ezel 3.fgsn 4.öbgz 5.kg-afk diğerleri diğer sıralar için kapışsın
ÇD aga çık konudan bu gereksizin konusuna cevap verme
ÇD aga çık konudan bu gereksizin konusuna cevap verme
Aynen aga 10 yıldır kırılmadık rekor bırakmadık
Bi de bize taraflı diyo10 yıldır kırılmadık rekor bırakmadık.Reytingleri alt üst ettik.10.yıldır 1.yiz
- - - Ekleme - - -
Aynen aga
Yav hehegerçekelri kanıtlarla anlatan konular gereksiz olmuş vışşhh kimse boşuna uğraşmasın hiçbir alanda my nişn önüne geçecek dizi yok
Bi de bize taraflı diyo10 yıldır kırılmadık rekor bırakmadık.Reytingleri alt üst ettik.10.yıldır 1.yiz
- - - Ekleme - - -
Aynen aga
sen konuyu okudun mu yurtdışından bahsediyoruz görüldüğü gibi yurtdışında vadi listelerde yok açık ve net
- - - Ekleme - - -
yav he he ler başlamış ben kaçtım
sen konuyu okudun mu yurtdışından bahsediyoruz görüldüğü gibi yurtdışında vadi listelerde yok açık ve net
- - - Ekleme - - -
yav he he ler başlamış ben kaçtım
Konuyu değiştirme
- - - Ekleme - - -
Konuyu değiştirme
Aga şuna hit kazandırma her horoz kendi çöplüğünde ötermiş deyip konudan çıkıyorrum
Aynen aga konudan çıkalım şu gereksizde kalsın burdakvp aga ben çıkıyorum konudan sende çık
çok doğru söyledin agaAga şuna hit kazandırma her horoz kendi çöplüğünde ötermiş deyip konudan çıkıyorrum
Aynen aga konudan çıkalım şu gereksizde kalsın burda
ya adamın tahriklerine niye geliyosunuz adam vadi üzerinden hit yapmaya çalışıyo tamam kesin cevap yazmayın konuya kendi kendine konuşup dursun. @kvp @çocuklarduymasın
çıkmadan sıralamayı tekrarlayayım da sonra yanlış bilgilendirme olmasın:1-my 2-ezel 3-fgsn 4-öbgz
- - - Ekleme - - -
konuyla ilgili yorum yapmayacaksan yorum yazma @darksaal konu ile ilgil igereksiz mesajalrı silerm isin ?
konu tümüyle gereksiz olduğu için sorun yok