Aldatmak'ın Yayın Tarihi Belli Oldu! | ATV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,379
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

ATV'nin merakla beklenen Tims&B Productions imzalı yeni dizisi 'Aldatmak'ın yayın tarihi belli oldu!

Yönetmen koltuğuna Murat Saraçoğlu'nun oturduğu, başrollerini Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Yusuf Çim, Caner Şahin ve Feyza Sevil Güngör'ün paylaştığı yapım, perşembe akşamları izleyici ile buluşacak.

Aldatmak, ilk bölümüyle 22 Eylül Perşembe 20.00'de ATV'de!
https://twitter.com/x/status/1570406313787621377

Reactions: Angelica
Çok yavan bir dizi gibi duruyor. Seyirciye hiçbir şey vaat etmiyor.
Aynen öyle. Ben de ilk tanıtımının ardından benzer bir düşünce yazmıştım ve hala da aynı düşünüyorum.

Oo Cadivan'da buradaymış
@kerem @12.Adam

Dizinin ilk bölümüne şans veririm belki ama bilniyorum fragmanları gel beni izle demiyor merak uyandırmıyor. Kanalın elinde patlarsa şaşırmam

Reactions: 12.Adam
Reactions: Carpe Diem
Öyle ya da böyle bir süre sonra bozacak. Tutarsa Çukurova gibi suyunu çıkaracaklar, tutmasa yayından kaldırılır.
RTÜK yasakları da bunların kreması oluyor. Bende atv'de en son Selena, Ezhel izlemişimdir.
BZÇ gibi büyük bir etki yaratmaz ama kendisini devam ettirecek oranlar alır ve günü kurtarır, gün birincisi olma potansiyeli de var. Düşük giderse de kanal yapım şirketinin hatırına bir süre devam ettirir bence.

Reactions: 12.Adam
Öyle ya da böyle bir süre sonra bozacak. Tutarsa Çukurova gibi suyunu çıkaracaklar, tutmasa yayından kaldırılır.
RTÜK yasakları da bunların kreması oluyor. Bende atv'de en son Selena, Ezhel izlemişimdir.
O kanal talimatla iş yapıyor haberin yok mu?
RTÜK afk @Alos @Emre Ozansoy

Reactions: Carpe Diem