'Aldatmak'ın Karakter Afişleri Yayınlandı! Dizide Kim Kimdir? | ATV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,546
Reaksiyon puanı
56,776
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Fctt15rWQAA16wV

ATV'nin merakla beklenen TIMS&B Productions imzalı yeni dizisi 'Aldatmak' için geri sayımda sona yaklaşıldı.

Yönetmenliğini Murat Saraçoğlu'nun, senaristliğini Yıldız Tunç'un üstlendiği, başrolünü Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Yusuf Çim, Cem Bender, Caner Şahin ve Feyza Sevil Güngör'ün paylaştığı dizi, çarpıcı hikayesi ile izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Aldatmak, ilk bölümüyle perşembe 20.00'de ATV'de!

b05j98k.jpg

Güzide Yenersoy (Vahide Perçin)
Güzide, ailesine düşkün ancak yer yer mesafeli ve soğuk olabilen, bastığı yeri titreten, katı, kuralcı, doğrularından asla sapmayan bir aile mahkemesi hakimidir. Adliyedeki otoritesini evde de sürdürmektedir. Otuz yıldır Tarık'la evli olan, ailesine karşı hemen hiçbir konuda taviz vermeyen, doğru yolu kendisinin bildiğine inanan Güzide'nin Oylum ve Ozan adında iki çocuğu vardır. Ailesi ve hayatıyla ilgili doğru bildiğini zannettiği tüm gerçekler, tek bir tesadüfle yerle bir olacaktır.
1jyaoqt.jpg

Ali Sezai Okuyan (Ercan Kesal)
Sezai, Nevşehir ve Ankara'da hukuk büroları olan çok başarılı bir avukattır. Şiir ve edebiyat düşkünü, eşiyle ayrı, iki çocuk sahibi bir babadır. Güzide ve Tarık ile okuldan arkadaşlardır. Zamanında çok yakın bir dostlukları olsa da Güzide ve Tarık sevgili olunca gruptan uzaklaşmıştır. Otuz yıl sonra Güzide'yle yolu tekrar kesişince hayatında yepyeni bir sayfa açılacaktır.
d96madi.jpg

Tarık Yenersoy (Mustafa Uğurlu)
Güzide'nin kocası Tarık, işinde başarılı, kendine ait bir hukuk bürosu olan karizmatik bir avukattır. Güzide'yle aralarında gözle görülür bir problem olmasa da evliliklerinde yılların getirdiği bir yorgunluk vardır. Tarık, ailesinden yıllardır çok büyük bir sır saklamaktadır ve bu sırrın açığa çıkmasıyla hayatı alt üst olacaktır.
brbx71q.jpg

Ozan Yenersoy (Yusuf Çim)
Tarık ve Güzide'nin oğlu Ozan, her şeyin en iyisinde gözü¨ olan genç bir inşaat mühendisidir. Çok çalışıyor olmaktan şikayetçidir ve bir an önce zengin olmak, lüks bir hayat yaşamak ister. Kolay yoldan istediği hayata kavuşma hevesi başına büyük dertler açacaktır.
hb49xf0.jpg

Oltan Kaşifoğlu (Cem Bender)
Tarık'ın hem yakın arkadaşı, hem müvekkili, hem de akıl hocası Oltan, inşaat şirketi sahibi, çok varlıklı, eski usül bir iş¸ insanıdır. Mafya olmasa da kanunsuz işler yapmaktan da zor duruma düşen insanları kullanmaktan çekinmez.
gspuic4.jpg

Tolga Kaşifoğlu (Caner Şahin)
Oltan Kaşifoğlu'nun oğlu Tolga, güvenlik yazılımları konusunda uzman, start-up şirketi sahibi, yakışıklı, yeni nesil bir iş insanıdır. Çok para kazanmakta, çok iyi harcamakta ve çok iyi bir hayat yaşamaktadır. Aşk hayatında istikrarlı olmasa da gerçek aşkla karşılaştığında hayatı bambaşka bir yöne gidecektir.
j4l2dnd.jpg

Oylum Yenersoy (Feyza Sevil Güngör)
Güzide ve Tarık'ın güzel ve zeki kızları Oylum, annesinin ısrarları sonucu tıp fakültesine yazılmıştır ancak en büyük hayali dünyaca ünlü bir dansçı olmaktır. Oylum, ailesinden birçok şeyi saklamak pahasına dahi hayallerinin peşinden koşabilecek cesarete sahiptir ancak işler hiç de planladığı gibi gitmeyecektir.
h5hw03x.jpg

Yeşim Denizeren (Asena Girişen)
Antalyalı, liseden terk, küçük bir kasabada büyümüş, domestik, sıcak bir kadındır. Öykü adında beş yaşında bir kızı olan Yeşim, yaşamının yalanlarla örülü olduğundan habersiz, mutlu ve düzenli hayatından memnundur.
t68p6fs.jpg

Ümit Özgüder (Cem Sürgit)
Güzide'nin kimyager kardeşi Ümit, neşeli, esprili, hafif fırıldak, evli ve bir kız çocuk sahibidir. Küçük hesaplar peşindedir ancak bunu rahatsız edici boyutlara taşımadan yerini bilir. Güzide onun için bir abladan ziyade hep bir anne olmuştur.
ttx1r9e.jpg

Nazan Tokluca (Meltem Baytok)
Güzide'nin üniversiteden yakın arkadaşı Nazan, Güzide gibi hakimdir. Güzide'nin bazen akıl verdiği, bazen de akıl aldığı en yakın arkadaşı, sırdaşıdır. Adeta aileden biri olan Nazan, hiç evlenmemiştir, Ozan ve Oylum'un da manevi teyzesidir.
 
  • Harika
Reactions: Angelica

kerem

Favori Üye
Katılım
30 Ekim 2017
Mesajlar
29,648
Reaksiyon puanı
28,593
Puanı
1,060
Konum
Berlin

12.Adam

Favori Üye
Katılım
4 Nisan 2016
Mesajlar
25,571
Reaksiyon puanı
28,182
Puanı
1,060
  • Güldürdün
Reactions: cookies

serhatt

Moderatör
Katılım
10 Aralık 2014
Mesajlar
96,941
Reaksiyon puanı
62,526
Puanı
1,060
Asena denen ecünnü Yusuf'un partneri mi olacak acaba?