Emre Ozansoy
Moderatör
Uzak Şehrin Masalı geldi benim de aklıma, umarım kaderleri bir olmaz. Sinem Ünsal dışında iyi bir kadrosu var, yazık olmasını istemem.
İlk ismi Al Hayba'yı çağrıştırıyordu. Bu daha basit olmuş iyi mi kötü mü karar veremedim.
Uzak Şehrin Masalı geldi benim de aklıma, umarım kaderleri bir olmaz. Sinem Ünsal dışında iyi bir kadrosu var, yazık olmasını istemem.
Olmamış yedin şimdi işte. Güzel Aşklar Diyarı'ndan ne istiyorsun?
Tamam canım Salı olsunOlmamış yedin şimdi işte. Güzel Aşklar Diyarı'ndan ne istiyorsun?
Kızıl Goncalar ve halihazırda kitlesi olan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi var. Onun dışında "yarışta ben de varım" diyen Kalpazan geliyor, daha dizi kaldırmaz Pazartesi günü.Tamam canım Salı olsun
Pazartesi daha da tutunamaz bu dizi.
Ozi Akbaba'm ne zaman yayınlanacak ?Kızıl Goncalar ve halihazırda kitlesi olan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi var. Onun dışında "yarışta ben de varım" diyen Kalpazan geliyor, daha dizi kaldırmaz Pazartesi günü.
Kendi gününde kendi saatinde.Ozi Akbaba'm ne zaman yayınlanacak ?
Salı 20:00'de Kanal D'de yani 😂Kendi gününde kendi saatinde.
Pazartesi Gonca tehlikesi var, Salı daha mantıklı, Kuruluşla karşı karşıya gelmesin tarafım belli
Halil Ergünde ayrılmış, reytingi iyice düşecek gibi o dizininOlmamış yedin şimdi işte. Güzel Aşklar Diyarı'ndan ne istiyorsun?