@Aserat bugünkü ikinci denk gelişimiz farkında mısın
Muhteşemsin, pişti olmuşsunuz ama bu ikiliden gözümü alamıyorum çok tatlılar.
İnşallah senin de buradaki nice yıllarını kutlarız.
Tesekkür ederim Ozan. Ask sarkisi muazzam. Az önce yolda dinliyordum.
veNice senelere @kerem ?
Foruma kısa sürede renk katan bir üye oldun ve başlarda baya bi fevriydin ama sonra sakinleştin. Aklımda hep ben ve Yakamoz Asi'nin memleketlerini karıstırman kalmış
Bir çok konuda ortak fikirlere sahibiz ve seni bazı konularda da taktir ettiğime daha önce deyinmiştim.. Umarım çizgini bozmazsın.
Gelelim hediyelere
En son kutlama konumda bana foto çekip atmıştın ama kaybolmuştu o foton :S
Ben de sana geçenlerde çekmiş olduğum bir foto atmak istiyorum:
Kapalı bir hava, gerçi bu mevsimde gayet normal
Ekli dosyayı görüntüle 72897
ve şarkı olmazsa olmaz.
Belki ESC'den beri dinlememişsindir
nice nice senelere...
Tesekkür ederim, yeni misin? Sanki eski bir üyeymissin de hesabinin sifresini kaybetmis ve tekrar üye olmus gibi bir havan var.Tanımıyorum ama 2. yılı kutlanacak kadar değerlisin demek ki forumda. Tebrikler 🙂
Cok tesekkür ederim, aynen 2 yil oldu buraya geleli ve geldigimden beri buradakiu bir kac üyeden birisin. Yorum ve mesajlarinla bu forumun ayakta tutanlardansin MS baskanlarinin hepsi öyle, iyi ki varsin.2 yıl ne çabuk geçmiş gerçekten inanamıyorum, gelişini dün gibi hatırlıyorum. 2 yıldır sorunsuz devam ediyor arkadaşlığımız, bundan sonra da umarım aynı şekilde devam eder Nice yıllara, nice mesajlara
Your gifts:
Ekli dosyayı görüntüle 72898
Ekli dosyayı görüntüle 72899
Ekli dosyayı görüntüle 72900
Ich weiß danke. Du bist auch mein beste Bruder.Seni tebrik ederim kankam. Du bist mein besser Freund hier.
Hediyelerini özenle seçtim sevdiğin şeyler olsun istedim ortaya karışıkCok tesekkür ederim, aynen 2 yil oldu buraya geleli ve geldigimden beri buradakiu bir kac üyeden birisin. Yorum ve mesajlarinla bu forumun ayakta tutanlardansin MS baskanlarinin hepsi öyle, iyi ki varsin.
Hep böyle devam edecegiz emin ol. Hediyelerini teker teker inceledim. UTC ortak noktamiz, Cukur da öyle. En azindan Aras. ;A Sertab hediyesini vermeye yok sanirim ama isin icinde hepimizin gözbebegi Ask-i Memnu var. BAH da beni duygulandirdi.
Kuru kuru oldu ama tesekkür ederim.
Tesekkür ederim Ozan. Ask sarkisi muazzam. Az önce yolda dinliyordum.
Pembe'yle Ethem ne alaka?
ve
Tesekkür ederim, hediyelerin ve fotografin icin.
Eurovision'daki sarkiyi uzun süredir dinlemiyordum ama özlemisitim. Manzara ve bulutlar cok güzel bizim buradaki büyük sehirlerin istasyonuna benziyor. Isvec ve Almanya'nin benzer cok özellikleri var zaten.
Isvicre alt, Isvec üst komsumuz karistirmiyorum artik. Yakamozu özledim.
Ich weiß danke. Du bist auch mein beste Bruder.
Wo sind meine Geschenken?
Senin paylaştığın fotoda bizim buranın istasyonu gibi demiştim.Tesekkür ederim Ozan. Ask sarkisi muazzam. Az önce yolda dinliyordum.
Pembe'yle Ethem ne alaka?
ve
Tesekkür ederim, hediyelerin ve fotografin icin.
Eurovision'daki sarkiyi uzun süredir dinlemiyordum ama özlemisitim. Manzara ve bulutlar cok güzel bizim buradaki büyük sehirlerin istasyonuna benziyor. Isvec ve Almanya'nin benzer cok özellikleri var zaten.
Isvicre alt, Isvec üst komsumuz karistirmiyorum artik. Yakamozu özledim.
Bir de bana dersin. Özenti seni. Dün ben MS sonuçlarında kullandım.
Neyi?Hediye edecek bişiy bulamadım ayrıca neyse söylemicem boşver
Jajn, er ist deutsch-türkische person.Ethem, ist er nicht deutsch?
Jajn, er ist deutsch-türkische person.
Almanca biliyor muydun? 😱
Ich wollte eigentlich Dua Lipa hören.Das Grösste Geschenk ist ich
Muhteşem olmanın yanında çok da zeki bir insansın.Google Translate sağolsun her dili biliyor
Bu orjinal logosu değil yalnız, orjinal renkleri çok daha güzel.