Alamancı kerem Forumda İkinci Yılını Kutluyor !

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,469
Puanı
1,060

Evet forumun son dönemlerde yeni üyelerinden en etkili ismi olmayı başardı aslında tecrübeli üye konumunada adım attı diyebiliriz artık forumun tecrübeli isimlerinden birisi oldu
Alamancı @kerem ikinci yılını kutluyor öncelikle forum adına kutluyorum nice cicili bicili eğlenceli forumlar

@kerem Önce MS şampiyonluğu yaşadı ve şimdi benim yokluğumda sunuculuk görevini üstleniyor foruma 2 yılda her anlamda etki etti ailemizin alamancı bireyi oldu

Forumdan birazdan çıkmam lazım net bitmek üzere MS için okadar emek harcıyor konusunu açmadan gitmiyim dedim. Netim olmadından çok hediye veremiyorum ama kalbimizdeki sevgiyi biliyoruz ve önemli olan bu

@xemrexxx @Yiğitt @mrt-06 @serhatt @Ahmed @Billy Kane @denizz19 @vadikızı @DarkLegenD @MasacRE @dreamy @ozgur2113 @ozmoturk @alperuz @xBUGRAx @turkuazz @Maskeli Fedai @batuhankaralar @MayısKralı @Tolstoyevski @hayret bi şey ve tüm fav10 ailemiz

Netim malum @kerem bu seferlik böyle kabul et MS Sayende ilerliyor tekrardan teşekkürler ve tebrikler

Reactions: kerem
@Çiğdem hiç gerek yoktu ya, ben zaten dedim sevmiyorum kutlama konularını diye. İnternetin olmamasına rağmen açtın o kadar zahmet ettin çok teçekkür ederim.

Yokluğunda, en iyi şekilde senim kadar olmasa da ilerletmeye çalışıyorum. Forumu tesadüfen keşfettim ama uzun süre ziyaretçi olarak takıldım. Sonra bir anda üye olmaya karar verdim işte. Şimdi iyi ki burdayım diyorum, su gibi geçti bu 2 yıl. Noldu ne bitti anlamadım ama sizleri tanıdığıma çok mutlu oldum. Tekrar teşekkür ederim.

MS'in biriciği doğmuş, iyi ki doğmuş ?? Bu da benim hediyem olsun bari heştek ArBah

MS'in biriciği doğmuş, iyi ki doğmuş ?? Bu da benim hediyem olsun bari heştek ArBah

Muhteşemsin, pişti olmuşsunuz ama bu ikiliden gözümü alamıyorum çok tatlılar.

İnşallah senin de buradaki nice yıllarını kutlarız.

Reactions: alperuz
Nice senelere @kerem ?
Foruma kısa sürede renk katan bir üye oldun ve başlarda baya bi fevriydin ama sonra sakinleştin. Aklımda hep ben ve Yakamoz Asi'nin memleketlerini karıstırman kalmış

Bir çok konuda ortak fikirlere sahibiz ve seni bazı konularda da taktir ettiğime daha önce deyinmiştim.. Umarım çizgini bozmazsın.
Gelelim hediyelere

En son kutlama konumda bana foto çekip atmıştın ama kaybolmuştu o foton :S
Ben de sana geçenlerde çekmiş olduğum bir foto atmak istiyorum:
Kapalı bir hava, gerçi bu mevsimde gayet normal

ve şarkı olmazsa olmaz.
Belki ESC'den beri dinlememişsindir

nice nice senelere...

2 yıl ne çabuk geçmiş gerçekten inanamıyorum, gelişini dün gibi hatırlıyorum. 2 yıldır sorunsuz devam ediyor arkadaşlığımız, bundan sonra da umarım aynı şekilde devam eder
Nice yıllara, nice mesajlara

Your gifts:

Son düzenleme:
Seni tebrik ederim kankam. Du bist mein besser Freund hier.

İkiniz de çok güzel yerlerde yaşıyorsunuz. Tabi Türkiye’min yeri ayrı ama inşallah bize de nasip olur avrupada yaşamak.

Reactions: kerem and Dosi