Yaşına göre bir cin buldum. @xemrexxx @serhatt @Forumdash@serhatt ve @xemrexxx cini seçerler Muhteşemde şeker ağlara benziyor
Öyle cinmi olur diziyi bu yüzden yarıda kapattım @Forumdash
Yaşına göre bir cin buldum. @xemrexxx @serhatt @Forumdash@serhatt ve @xemrexxx cini seçerler Muhteşemde şeker ağlara benziyor
Öyle cinmi olur diziyi bu yüzden yarıda kapattım @Forumdash
@Çiğdem in gözü döndü yaşa bakmıyor artık, karantina yaramamış buna. @xemrexxx @Forumdashbu ne be küçük çocuk bu
Bu @Çiğdem in yaşına uygun .ss
Teneşire gelesice .ss
Yaakkıışıklı istiyorsun dimiDün keşfettim bunu iftara ne izleyebiliriz diye tv karışrırken
Aladdin hikayesini severim ama hint olması biraz yadırgadım Burda olan cin karizmatik değil @xemrexxx Muhteşeminde olan şeker ağalar gibi bir tip birazda hevesimi o kaçırdı @Harunnn60 @mrt-06 @sokak sanati @MasacRE @Maskeli Fedai @eskici @kerem
Aladdini oynayan oğlan iyi ama
Pes artık senin bu kudurukluğuna diyecek söz bulamıyorum benDün keşfettim bunu iftara ne izleyebiliriz diye tv karışrırken
Aladdin hikayesini severim ama hint olması biraz yadırgadım Burda olan cin karizmatik değil @xemrexxx Muhteşeminde olan şeker ağalar gibi bir tip birazda hevesimi o kaçırdı @Harunnn60 @mrt-06 @sokak sanati @MasacRE @Maskeli Fedai @eskici @kerem
Aladdini oynayan oğlan iyi ama
Pes artık senin bu kudurukluğuna diyecek söz bulamıyorum ben
Cini bir görün hele gerçi @MasacRE sever o seviyorsa kütük kardeşi @Maskeli Fedai de sever onların zevkine uygunYaakkıışıklı istiyorsun dimi
Yani benim Aladdin masalından gerek çizgi filmi gerek filmleri olsun bu mavi cindi evet ,zaten oyunculardan dolayı bu diziyi izleyemedim @Forumdash @xemrexxx @serhatt
Gözün çıksın .ssYani benim Aladdin masalından gerek çizgi filmi gerek filmleri olsun bu mavi cindi evet ,zaten oyunculardan dolayı bu diziyi izleyemedim @Forumdash @xemrexxx @serhatt
Bu adamı paylaşmayın artık yeter.
Geberesice bunak .ss
Ne mana. Ss@xemrexxx Muhteşeminden kaçmış gibi
Adı batsın@xemrexxx Muhteşeminden kaçmış gibi
Aynısı
Kör cadı. Ss