O zaman tam anlamıyla Survivor olmazdı şık şık giyin sonra mücadele et bir de her hafta.Buranın ada konseyine bayıldım
Survıvorda böyle olsa keşke
Buranın ada konseyi bence daha güzelO zaman tam anlamıyla Survivor olmazdı şık şık giyin sonra mücadele et bir de her hafta.
Eğer Savaş almasaydı eminim Savaşı korurdu. Amma velakin Ufuk veya performansdan dolayı kolay lokma olan Behçet diyebilir.Buranın ada konseyi bence daha güzel
Acunda böyle yapsın
Komik oluyor
Nihal kimi korumuştur sence ? İnş Orkundur<3
Behçet gitsin yaEğer Savaş almasaydı eminim Savaşı korurdu. Amma velakin Ufuk veya performansdan dolayı kolay lokma olan Behçet diyebilir.
Ben o çıktığı zaman zap yapıyorum tipten değil fakat aşırı derecede itici.Behçet gitsin ya
Tipinde hayır yok
ŞakaymışBen o çıktığı zaman zap yapıyorum tipten değil fakat aşırı derecede itici.
Kavga sahesi geçti mi ?
Siteden oy yollayacakmışız yok artık.
Oy verdin mi?Şakaymış
Biliyordum böyle olacağınıda milleti birbirine düşürdüler
Ben dün vermiştimNihal`e verdim.
😱Ben ilk günden beri izlicem dedim hiçbir zaman izlemem demedim.
valla katılıyorumtabii özlersin, onun kadar açık sözlü, merve kadar olmasada da oyunlarda iyi olan biri mi vardı bu sene ??
Nerde şaşırmışım bi koysana lütfen mesajımı.arkadaşlar programa dava açılmış
😱
hiçde öyle birşey demedin , aksine bizim izlediğimiz zaman bize şaşırıyordun , nasıl izliyorsunuz bunu diye
valla katılıyorumAllahım sen büyüksün yarabbim
Bu bölümler 1 ay önce çekilmiş bölümler 😉Bugün biraz izledim...
Celal Turabi özentisi, Savaş Murat'ı, Sara Sahra'yı örnek almış, Ezgi ucundan Merve. Ramazan'da kahvaltı? Ya siz hayırdır?
@sokak sanati @Bully @ABAY_06 @Maskeli Fedai @eskici @Yiğitt
@RevaN @china_shangai @Mr.At
Ben izlemiyorum yorum yokBugün biraz izledim...
Celal Turabi özentisi, Savaş Murat'ı, Sara Sahra'yı örnek almış, Ezgi ucundan Merve. Ramazan'da kahvaltı? Ya siz hayırdır?
@sokak sanati @Bully @ABAY_06 @Maskeli Fedai @eskici @Yiğitt
@RevaN @china_shangai @Mr.At
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?