Polat Şaşmaz
Favori Üye
Marvel filmlerine kaliteli dedigimi nerede gordunEvet bizi Allah kurtarsın sen uzak ol da.Kendin Marvel filmleri izlerken saçma gelmiyor zombiler mi sana saçma geliyor.
Marvel filmlerine kaliteli dedigimi nerede gordunEvet bizi Allah kurtarsın sen uzak ol da.Kendin Marvel filmleri izlerken saçma gelmiyor zombiler mi sana saçma geliyor.
Yorumlarını okumuştum özellikle son filmi için çok heyecanlıydın.Marvel filmlerine kaliteli dedigimi nerede gordun
Biz burada kaliteyi konusuyoruz heyecanlanmak vs degilYorumlarını okumuştum özellikle son filmi için çok heyecanlıydın.Ve konusunu açtırmak için çok uğraşmıştın.
Biz burada kaliteyi konusuyoruz heyecanlanmak vs degilVarsa bir delilin getir koy
Kalitesiz bulduğun filmi yada diziyi elbet bir yere kadar izlersin ben senin yorumlarını hatırlıyorum çok seviyorsun ve orada ki İronman favori karakterin. Yani elbet bir yerde eleştirirdin. Şimdi sırf benle tartıştığın için böyle konuşuyorsun.
Yani zombiler de mantık arıyorsan Marvel filmlerinde de mantık arayacaksın adı üstünde bilim kurgu diziler filmler bunlar.
Sen kalitesiz dediysen kesin kalitelidir.Bende kaliteyi konusuyorum zaten zombilerde falan kalite aranmaz
En fazla birkaç bölüme konuk olur. Onun sahnelerini izlerim.@OzaN bu habere ne diyorsun al pacino gelirse vadiye başlıyormusun
al pacino andy garcia sharon stone ve polat alemdar sahneleri olacak amerika da çekilecek eğer büyük bir aksilik olmaz iseEn fazla birkaç bölüme konuk olur. Onun sahnelerini izlerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?