Al Pacino Kurtlar Vadisi'ne Mi?

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,059
Türk Tv tarihinin en büyük dizisi, tüm rekorların tek sahibi efsane ekran klasiği Kurtlar Vadisi Pusu 2015 yılını dün akşam yayınlanan bölümüyle noktaladı.
Dizinin bir sonraki yani 278.bölümü 2016 ocak ayının 7 yada 14 ünde yayınlanacak.

Ranini.Tv nin yaptığı özel habere göre Vadinin hayranlarına 2016 da çok büyük bir süprizi olacak. Tüm istihbaratlara rağmen bu dev süprizin ne olduğunu öğrenemeyen kaynaklara “Hazır ol, Vadi tarihinin en büyük sürprizi geliyor” demişler.

Dizide Ozi karakterini canlandıran Özgür Teke'nin sette Al Pacino'nun kitabıyla poz vererek ipucu verebileceği düşünülüyor.

RA karakterini oynayacak dünya starı için daha öncede Al Pacino ismi geçiyordu. Amon karakterini de bir diğer dünya starı Andy Garcia oynuyor.

@china_shangai @-KADİR- @WesTxCoasT @Master.1000 @Polat Şaşmaz @34rcp44 @vadikızı @Çiğdem- @batuhankaralar @legolas9900 @ABAY_06 @sürgünüm @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @AlemTo @Amoureux @Yasin93 @GreatOttoman @Billy Kane @Felon @Castei @eskici @papuleoo @yatutarsa @yigit_00 @gundix123 @nberkayozer @DoğuEşrefoğlu @123mn

Son düzenleme:
al pacino vadiye gelsin başka bişey istemiyorum adam büyük efsane ya ustayla karşılıklı sahnesini düşünsenize

Keşke Robert Downey Jr. gelse ama bu senaristler rol falan yazamaz, daha doğrusu Yusuf-RA sahneleri falan izleriz iyice sinir olurum ben

Adamın kariyerinin eskisi kadar iyi gitmediği ortada, ama Kurtlar Vadisi'ne muhtaç kalacak kadar aciz durumda olduğunu da sanmıyorum.

Adamın kariyerinin eskisi kadar iyi gitmediği ortada, ama Kurtlar Vadisi'ne muhtaç kalacak kadar aciz durumda olduğunu da sanmıyorum.
Türkiye nin en marka dizisi ve dünya çapında duyulmuş bir işe daha önce sharon stone ve andy garcia gibi yıldızlar gibi gelebilir senin düşünce açın tamamen hüsran
eski vadinin final bölümüne getirilecekti ama son anda shron ve andy isimleriyle anlaşıldı eninde sonunda vadide oynayacak al pacino kaçarı yok

Polat Alemdar VS. Al Pacino offf diyorum başka bişey demiyorum efsanevi olacak

Aga kusura bakma Al Pacino, Robert Downey Jr.'ın yanında halt etmis
o dediğin ismi tanımıyorum aga

Sen tanimiyosan ama tum Dunya buyuk fenomeni aga

diziye önce senarist ekibi alınsın ondan sonra dünyaca ünlü oyuncu alalım ve artık bir toparlanma sürecine girerim sezon bitecek nerdeyse bir yerden acilen başlayın artık
🙂🙂🙂

Al Pacino diziye geldi diyelim, bu senaryo ekibi ile ne kadar etkili bir rol yazılabilir ki kendisine? Bu senaristlerle olmaz bu iş..

Sharon stone veya andy garcia yıldızları sönmüş kişiler.
Onları almak hiçbir şeye etki etmez.Alpacino gelir mi bilmiyorum ama gelirse senaryoya bağlı her şey.Senaryo iyiyse iyi olur 😉

Sharon stone veya andy garcia yıldızları sönmüş kişiler.
Onları almak hiçbir şeye etki etmez.Alpacino gelir mi bilmiyorum ama gelirse senaryoya bağlı her şey.Senaryo iyiyse iyi olur 😉
yalnız vadi o adamları 2005 te getirdi gençlerdi henüz ve dünya yıldızları
al pacino da 150 yaşında da olsa al pacino dur

yalnız vadi o adamları 2005 te getirdi gençlerdi henüz ve dünya yıldızları
al pacino da 150 yaşında da olsa al pacino dur
Alpaçinoyu sevmeyen ölsün zaten[emoji7] [emoji7]

Bak 10 yıl önce geldiklerini bilmiyordum ama su anda olmaları etki etmez türk gib bir şey olmuşlar

Alpaçinoyu sevmeyen ölsün zaten[emoji7] [emoji7]

Bak 10 yıl önce geldiklerini bilmiyordum ama su anda olmaları etki etmez türk gib bir şey olmuşlar
o zaman için çok büyük olaydı ama şimdi de olay olur adamların ismi var ne olursa olsun
o kadar da değil ne Türk olması