Al Pacino Kurtlar Vadisi'ne Mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Ekranların reyting rekortmeni efsane dizisi Kurtlar Vadisi 12.yılında da müthiş başarısı çizgisini devam ettiriyor.

Her daim yaptığı ataklarla zirvedeki yerini koruyan dizi bu yılda kadrosuna kattığı yıldız isimlerle konuşulmuştu.Özellikle Andy Garcia ismiyle sansasyonel bir işe imza atmıştı.

Haftalardır hollywood yıldızlarının ismi Vadi ile anılırken son olarakta efsane bir isim ön plana çıkıyor.

Alınan tüyoya göre Al Pacino Kurtlar Vadisi'ne dahil olabilir!

10407831_1568793813343874_5312857787757807100_n.jpg

300420130948365699529.jpg

Aslı olan bir şey mi? Fanlar arasından yayılmış uydurma bir şey mi? Bence büyük ihtimal ikincisi. :)
admin çok sağlam bir kaynağın tüyosu abdülheyin ölümünü 3 ay önceden söylemişlerdi
Necati Şaşmaz'ın en beğendiği yabancı oyuncu ve Andy Garcia'nın yakın arkadaşı devereye girmiş olabilir.
Pana filmin diğer ortağı Mehmet Canpolat Andy Garcia ile görüşmek üzere Los Angelos a gitmişti belki bu konuyla ilgili olabilir.
kesin olay şu vadiye mutlaka 1-3 arası hollyeood yıldızı kesinlikle gelecek çünkü andy garcia nın karşısında RA rolünde bir yıldız olacak bu isim Al Pacino olabilir

admin çok sağlam bir kaynağın tüyosu abdülheyin ölümünü 3 ay önceden söylemişlerdi
Necati Şaşmaz'ın en beğendiği yabancı oyuncu ve Andy Garcia'nın yakın arkadaşı devereye girmiş olabilir.
Pana filmin diğer ortağı Mehmet Canpolat Andy Garcia ile görüşmek üzere Los Angelos a gitmişti belki bu konuyla ilgili olabilir.
kesin olay şu vadiye mutlaka 1-3 arası hollyeood yıldızı kesinlikle gelecek çünkü andy garcia nın karşısında RA rolünde bir yıldız olacak bu isim Al Pacino olabilir
+Lord Albert Stone

konuyla alakasız şeyler yazmasan sevinecem aga anlatabiliyormuyum
kimse tanımaz bile o adamı neyin reytinginden bahsediyosun ben tanımıyorum mesela sokaktaki adam da tanımaz

susmak yerine o mesajı silsen aga :D
Azacık araştır öğrenirsin aga neyse boşver sana kalmış birşey bir göz atsan tamam dicen ama neyse

Azacık araştır öğrenirsin aga neyse boşver sana kalmış birşey bir göz atsan tamam dicen ama neyse
tanımıyorum kardeşim tanımıyorum ya sokaktaki adam tanımaz o dediğin adamı yemin ediyorum tanımaz vallahi billahi tillahi tanımaz bana yemin ettiriyorsun

tanımıyorum kardeşim tanımıyorum ya sokaktaki adam tanımaz o dediğin adamı yemin ediyorum tanımaz vallahi billahi tillahi tanımaz bana yemin ettiriyorsun
Boşuna yemin etme yav sokakta ki insanlara sorsan en az %35 i tanır tanımayanlarda ya film izlemiyordur ya da sokakta yatıp kalkıyordur neyse aga boşver bir zengin şey için birbirimizi kırmaya gerek yok

Boşuna yemin etme yav sokakta ki insanlara sorsan en az %35 i tanır tanımayanlarda ya film izlemiyordur ya da sokakta yatıp kalkıyordur neyse aga boşver bir zengin şey için birbirimizi kırmaya gerek yok
ya kardeşim ben bu kadar dizi film sektörünü bu kadar takip ettiğim halde bu adamın ismini ilk kez senden duyuyorum işinde gücünde olan bi adam nerden bilecek yapma gözünü sevim

Eğer gelirse süper olur :) ve de o konu çok sağlamlaşır. Umarım doğrudur ve yakın zamanda gelir de karizmalara yeni karizma eklenir.

ya kardeşim ben bu kadar dizi film sektörünü bu kadar takip ettiğim halde bu adamın ismini ilk kez senden duyuyorum işinde gücünde olan bi adam nerden bilecek yapma gözünü sevim
Aga sen ne kadar biliorsan bu dizi sektörünü emin ol benim senden daha çok bilgim vardır. Neyse uzatmaya gerek yok