'Akrep' Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! | Star TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,750
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
EoPrd09XMAQ_6gO.jpg

'Akrep' dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Yapımcılığını 1441 Productions'un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Gökçen Usta'nın oturduğu, senaryosunu Erkan Birgören'in kaleme aldığı, başrollerini Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim’in paylaştığı dizi Cuma akşamları ekrana gelecek.

'Akrep' ilk bölümüyle 11 Aralık Cuma 20.00'de Star TV'de başlıyor!

Oha günün sürprizi resmen. 😱 Gerçi Evrim Alasya'nın Kırmızı Oda'daki performansının etkisiyle cuma yaptıkları aşırı belli ve bence Hercai'yle Çocukluk'u ciddi anlamda zorlama ihtimali yüksek. Seni Çok Bekledim de salıya geliyor demek ki.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Seni Çok Bekledim Cuma’ya gelir derken sürpriz oldu bu. Gerçi o dizi daha Katar çekimlerine yeni başladı. Yayını Ocak’ı bulur artık. :D

Olabilecek en iyi gün. Total’de oldukça iyi gidecektir.

Seni Çok Bekledim Cuma’ya gelir derken sürpriz oldu bu. Gerçi o dizi daha Katar çekimlerine yeni başladı. Yayını Ocak’ı bulur artık. :D

O değil de Doktor Hanım ve Meliha rakip oluyor. :T

15 ARALIK SALI başlayacak bence Seni çok Bekledim

Ekli dosyayı görüntüle 95822

Yapımcılığını 1441 Productions'un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Gökçen Usta'nın oturduğu, senaryosunu Erkan Birgören'in kaleme aldığı, başrollerini Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim’in paylaştığı dizi Cuma akşamları ekrana gelecek.

Şaşırdım :A

Akrep'in de fragmanı yeni verilmişti ama tarihi açıklandı...Bence yarın Seni çok Bekledim'in fragmanını verirse 15 yada 22 aralıkta başlatırlar bence...
Bu dizi düşük maliyetli bir iş ama Özcan Deniz'inki büyük bütçeli bir yapım ve 2 hafta fragmanla başlatmazlar bu yıl içinde boşa bekleme bence.

• Güldürdün
Reactions: STAR
  • Güldürdün
Reactions: Angelica
Ekli dosyayı görüntüle 95822

Gününün sürprizi oldu ama iyide oldu :A :Z ben salı olur sanıyordum.

Bu dizi düşük maliyetli bir iş ama Özcan Deniz'inki büyük bütçeli bir yapım ve 2 hafta fragmanla başlatmazlar bu yıl içinde boşa bekleme bence.
Ben zaten bu diziyi eylülden beri bekliyorum...Dizi adının hakkını verdi...ONU ÇOK BEKLEDİM...

Beter ol. :A

İlk mesajında yine saçmalamışsın yok Kırmızı Oda'dan yok Evrim Alasya'dan dolayı Cuma oldu falan. :A Alakayı kuramadım. :A

O tarihte başlamasına imkan yok. Fragman bile yok. Bol bol tanıtım yaparak başlar o dizi. :D
Ne saçmalaması canım çoğu kanalın uyguladığı bir şey bu. :A Mesela Beren Saat dizilerinin perşembe, Kenan İmirzalıoğlu dizilerinin pazartesi olması gibi. Burada da cuma izleyicisinin Meliha ve Evrim Alasya alışkanlığı hala tazeyken nasiplenmek istemişler aşırı belli. :A

• İlginç
Reactions: Özgür
Ne saçmalaması canım çoğu kanalın uyguladığı bir şey bu. :A Mesela Beren Saat dizilerinin perşembe, Kenan İmirzalıoğlu dizilerinin pazartesi olması gibi. Burada da cuma izleyicisinin Meliha ve Evrim Alasya alışkanlığı hala tazeyken nasiplenmek istemişler aşırı belli. :A
Bir tuttuğun şeye bak. 😱 Beren ve Kenan'ın ne alakası var. :F Evrim Alasya öyle star bir oyuncu değil. Dizide de birkaç bölüm konuk oldu. Evet hikayesi beğenildi ama bu dizinin Cuma olmasının nedenini ona bağlayamazsın. :A

Şaşırtıcı bir tercih ama böyle bir diziyi salı günü başlatmak çok riskliydi. Cuma günü iş yapar bence. Fragmanlardan boş bir diziye de benzemiyor. Başrol iki kadın standart üstü oyuncu çünkü. Onlar kabul ettilerse vardır bir şey muhakkak. Ama izlemem :D

Özcan Deniz'in dizisi için gün sıkıntı olmayabilir. Kendi kitlesi olan bir oyuncu, kadın başrolün de bir önceki dizisinden belli bir kitlesi vardır muhakkak. Ona garanti gözüyle baktıkları için riskli dizileri doğru günde başlatmak istemişler.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy