Star Akrep - Dizi Yorumları

Sina Koloğlu ne güzel yazmış. :bhr:

E4ZQSf_WQAYynPl

• Harika
Reactions: Carpe Diem
Evet fazla iddialı olur, milyonlarca dizi yayınlanmış ve yayınlanmaya devam ediyor. Akrep de sıradan ve basit bir final yaptı, ne de olsa dizide adam öldürmek öyle aman aman bir şey değil.

Akrep de sıradan ve basit bir final yaptı, ne de olsa dizide adam öldürmek öyle aman aman bir şey değil.
Adına yakışır bir final yaptı denildiği gibi, ama bunu anlamıyorsunuz. :A Ölen normal biri değil, öldüren normal biri değil. Başından beri yaptığı hatalarının bedelini çeken bir anne ile yaşattığını yaşayarak ölen kadın. En güzel finallerden biri olabilir. :bhr:

Iyy ne kadarrrr rezil ötesi böyle, benim editte harikaydı asıl. :F
Gözlerinde sorun var canım. :A Rezil olan senin yaptığı editimsiydi. :A

Tatlı Küçük Yalancılar bittikten sonra Arkadaşlar İyidir izleyecektim ama vazgeçtim, Akrep'in harika ilk 14 bölümünü izleyeceğim. :bhr: :Z

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Gözlerinde sorun var canım. :A Rezil olan senin yaptığı editimsiydi. :A

Tatlı Küçük Yalancılar bittikten sonra Arkadaşlar İyidir izleyecektim ama vazgeçtim, Akrep'in harika ilk 14 bölümünü izleyeceğim. :bhr: :Z
Aaa kalpleri patlatırken aynısını demiyordun. 😱

İzle de gör A*as ne katillikler edip saf Ferda'mı da yanına sürüklüyor. :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
  • Üzücü
Reactions: Emre Ozansoy
Buradan bildirim gelince bir kötü oldum. 🥲 Ne yaparlarsa yapsınlar Evrim yoksa buralarda işim yok, Yusi vasatı gelmiş, diziyle gram alakası olmayan Hazal hanımlar burada ama Evrim yok yani öyle mi...
Benim de gözüm gerçek akrep'i aramadı değil ama belki işleri vardır. :(

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,228
Üyeler
8,560
Son Üye
Genwieboi