hayret bi şey
Emekli
Benim düşündüğüm gibi düğün vs olması imkansızdıBiz neler düşünmüştük oysa ki...![]()
Benim düşündüğüm gibi düğün vs olması imkansızdıBiz neler düşünmüştük oysa ki...![]()
Bir umut diye beklemiştik...Benim düşündüğüm gibi düğün vs olması imkansızdı![]()
ARAS OLMASI GEREKTİĞİ GİBİ OLDU!Aras keşke eskisi gibi kalsaydın.![]()
@EmreOzansoy @slhttnmtl
Perihan'ın kıyafetleri uygun değildi ama düğün içinBir umut diye beklemiştik...![]()
ARAS FERDA'YA İHANET ETTİ.ARAS OLMASI GEREKTİĞİ GİBİ OLDU!
Ferda, Fikret'ten para istemiş geçen hafta. O parayı da İpek'in hesabına yatırtmış Fikret'e.@EmreOzansoy @slhttnmtl
Geçen hafta istediği 250 bin TL değil mi o para ya?Para hangi para hiç bilmiyorum.![]()
O olayı hatırlamıyorum ki.Geçen hafta istediği 250 bin TL değil mi o para ya?Ben mi yanlış anladım.
Diziyi izledikten sonra aklımda hiç bir şey kalmıyor benim de.O olayı hatırlamıyorum ki.![]()
Abooo demek ondan apar topar bankaya götürdü Ferda QueenFerda, Fikret'ten para istemiş geçen hafta. O parayı da İpek'in hesabına yatırtmış Fikret'e.
Aynen, bir de çok fazla dizi izliyoruz malum.Diziyi izledikten sonra aklımda hiç bir şey kalmıyor benim de.![]()
Benim deDiziyi izledikten sonra aklımda hiç bir şey kalmıyor benim de.![]()
Doğru yolda kızcağız. İnanmasın kimseye, iftira.ANNEM YAPMAZ ARAS!
![]()
Görecek doğru yolu o, annesinin görünmeyen akrep yüzünü de.Doğru yolda kızcağız. İnanmasın kimseye, iftira.![]()
Ve annesine benzeyecek inşallah.Görecek doğru yolu o, annesinin görünmeyen akrep yüzünü de.
Bir akrep dövmesi de o yaptırır.Ve annesine benzeyecek inşallah.![]()