Devam etmesi için zor bir rakamTotal’de 3.50 AB'de 4.00, 4.50 almaya geliyoruz![]()
![]()
------
Guzel dizi
Devam etmesi için zor bir rakamTotal’de 3.50 AB'de 4.00, 4.50 almaya geliyoruz![]()
![]()
Guzel dizi
İnşaallah daha fazlasını alırız.Total’de 3.50 AB'de 4.00, 4.50 almaya geliyoruz![]()
![]()
Fragman iyi gözüküyor da 2. fragmanla heyecan dozunun artması lazım.
O mesajı ben yazmamıştım nasıl benim gözüktü be?Devam etmesi için zor bir rakam
------
Guzel dizi
Starin gözü yukseklerde hangi mesajFragman iyi gözüküyor da 2. fragmanla heyecan dozunun artması lazım.Bu bölüm daha da yükselecektir.
------
O mesajı ben yazmamıştım nasıl benim gözüktü be?
Bu arada @Alos'un yazdığı rakamlarla dizi rahat rahat devam eder. Görünürde gelecek bir iş yok zaten.![]()
Şey işte ya bu reytingler yetmez dediğindeki alıntıladığın mesaj.Starin gözü yukseklerde hangi mesaj![]()
Bende görüp şok oldum ne zaman yazdım diyom.Anaa haklısın @slhttnmtlnasil oldu bilmiom
Dizinin bu senaryo hızı beni korkutuyor
İnşallahİnşaallah daha fazlasını alırız.
Aynen devam ederFragman iyi gözüküyor da 2. fragmanla heyecan dozunun artması lazım.Bu bölüm daha da yükselecektir.
------
O mesajı ben yazmamıştım nasıl benim gözüktü be?
Bu arada @Alos'un yazdığı rakamlarla dizi rahat rahat devam eder. Görünürde gelecek bir iş yok zaten.![]()
Oha asla olmazdı. Ben de dün şeyi gördüm. Meğerse Şahmeran buymuş, tamamen unutmuşum.Gece gece aklıma geldi, Deniz Çakır ile anlaşıldığı dönem Berna karakteri için Pelin Uluksar'ın adı geçiyordu.İyi ki olmamış.
Bu arada kamera arkası gelmiş.@slhttnmtl @Alos @EmreCan @Staran
Dizinin eski haberlerine bakmıştım geçen gün, bunu yazdığını gördüm bende.Oha asla olmazdı. Ben de dün şeyi gördüm. Meğerse Şahmeran buymuş, tamamen unutmuşum.Bu arada söylememek olmaz Deniz Çakır asla bir Ferda olamazdı.
Video çok iyi.![]()
Çok iyi olmuş da başka dizi mu yoktu.![]()
Bende geçenlerde bakmıştım da bu konuya denk gelmedim. Ben şok, ben iptal, ben vefat. Hangi ara yazmışım ben bunu.Dizinin eski haberlerine bakmıştım geçen gün, bunu yazdığını gördüm bende.![]()
Hiç yakıştıramadım bunu sana @slhttnmtlBende geçenlerde bakmıştım da bu konuya denk gelmedim. Ben şok, ben iptal, ben vefat. Hangi ara yazmışım ben bunu.
Aşırı şok oldum. Öyle yazdığım dizi şu anda ekranlardaki en sevdiğim dizi.
Çok ayıp bu ettiğin @slhttnmtl.![]()
Sorma ya bende.Hiç yakıştıramadım bunu sana @slhttnmtl
Hem en sevdiğin dizi, hem de oyuncunun dizideki karakteri avatarın.![]()
Ayrıca diziye karşı çok ön yargılıymışım. Bak bunu hatırladım.İşte ön yargıları kırmak lazım ama kırılmıyor bir türlü.![]()
Aras > Perihan > Ferda > Hacer şeklinde gidiyor benim favorilerim.Sorma ya bende.
Ve ayrıca Perihan Emgen dizideki favori karakterim. Zaten çaktırma avatar için çok fotoğrafını aradım denk gelince şak.
Ayrıca diziye karşı çok ön yargılıymışım. Bak bunu hatırladım.
Ve son olarak geçen Demet Akbağ keşke Menajerimi Ara'ya konuk olsun demiştim, zaten olmuş.![]()
Perihan ve Ferda'nın yeri bende hep ayrıdır.Aras > Perihan > Ferda > Hacer şeklinde gidiyor benim favorilerim.
Konusunu bilmediğin için bence ön yargılıydın, konusunu bilsen bu kadar ön yargın olmazdı.![]()
Yok yok anam sorun Deniz Çakır'dan da kaynaklanmıyormuş.Doğru tercih ama Deniz Çakır olmalıydı bence.
Hilal Saral'la görüşmüşler. 😱 Vay be keşke olsaymış.Star TV'de geçtiğimiz sezon yayınlanan 'Çocuk' dizisiyle başarı yakalayan 1441 Yapım'ın yeni sezon hazırlıkları devam ediyor.![]()
Senaryosunu Erkan Birgören'in kaleme aldığı dizinin kadın başrol oyuncusu son olarak 'Vurgun' dizisinde yer alan güzel başarılı oyuncu Deniz Çakır oldu.
'Şahmeran' kod adı ile hazırlıkları devam eden dizinin yönetmen koltuğunda oturması için Hilal Saral ile görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.
Kaynak: Birsen Altuntaş
Ve sonradan binlerce kat daha iyisi bulundu.Başrol iyi gibi de daha iyisi bulunabilirdi.
Çok ilginç mesajlar... İncelemeye alınmalı.Perihan ve Ferda'nın yeri bende hep ayrıdır.
Olabilir ya. Çünkü teaserleri falan geldiğince çok heyecanla bekliyordum, aşırı aşırı övüyordum falan. Deniz Çakır'dan oldu desem Deniz Çakır'ı da severim.
------
Yok yok anam sorun Deniz Çakır'dan da kaynaklanmıyormuş.
------
Hilal Saral'la görüşmüşler. 😱 Vay be keşke olsaymış.
Ve sonradan binlerce kat daha iyisi bulundu.![]()
Aynen.Çok ilginç mesajlar... İncelemeye alınmalı.
Hilal Saral çok iyi olurdu ya.![]()