Emre Ozansoy
Süper Mod.
Ben daha da heyecanlanıyorum. Bir dizi bu kadar heyecanlı olamaz ya.Sanırım.
Ben daha da heyecanlanıyorum. Bir dizi bu kadar heyecanlı olamaz ya.Sanırım.
Aynen. Nefesler kesiliyor artık. Bu bölüm de izlenmezse çok şaşırırım. Zirvedeki o Çukurova'dan bin kat iyi ve heyecanlı.Ben daha da heyecanlanıyorum. Bir dizi bu kadar heyecanlı olamaz ya.
Fark etmedim de içinin kötülüğü yansımıştır.
Akrep > tüm perşembe dizileri...Aynen. Nefesler kesiliyor artık. Bu bölüm de izlenmezse çok şaşırırım. Zirvedeki o Çukurova'dan bin kat iyi ve heyecanlı.
------
Fark etmedim de içinin kötülüğü yansımıştır.![]()
Selma'ya her şey çok yakışır.
Gozlerim kanadi Allah affetsin izleri kapicaz diye kadini boyamislar resmen dogal olsa daha iyi olurmus dnsjbfjdbf yapan kişinin emegi var ama kadini mahvetmisAynen. Nefesler kesiliyor artık. Bu bölüm de izlenmezse çok şaşırırım. Zirvedeki o Çukurova'dan bin kat iyi ve heyecanlı.
------
Kesinlikle. Hatta ben daha da çıkıyorum Akrep > ekrandaki tüm diziler.Akrep > tüm perşembe dizileri...
Selma'ya her şey çok yakışır.![]()
ÇADÖWÖRÖTÖDÖWÖASÖREÖAGozlerim kanadi Allah affetsin izleri kapicaz diye kadini boyamislar resmen dogal olsa daha iyi olurmus dnsjbfjdbf yapan kişinin emegi var ama kadini mahvetmis
Aynen yaBen daha da heyecanlanıyorum. Bir dizi bu kadar heyecanlı olamaz ya.
Aynen çok iyi bi bölümAynen. Nefesler kesiliyor artık. Bu bölüm de izlenmezse çok şaşırırım. Zirvedeki o Çukurova'dan bin kat iyi ve heyecanlı.
------
Akrep, Alev Alev >Perşembe dizileriAkrep > tüm perşembe dizileri...
Selma'ya her şey çok yakışır.![]()
sjsdjsjsjdhsbdhdGozlerim kanadi Allah affetsin izleri kapicaz diye kadini boyamislar resmen dogal olsa daha iyi olurmus dnsjbfjdbf yapan kişinin emegi var ama kadini mahvetmis
BEN BU EKİBE AŞIĞIM.
Yağızcan Konyalı ne alaka?
Aslı Melisa Uzun'un sevgilisi.Yağızcan Konyalı ne alaka?![]()
Keşke o da dizimizde olsa.BEN BU EKİBE AŞIĞIM.
Orada bir Yağız Can gördüm.![]()
Anaa. Tamamen unutmuşum.Aslı Melisa Uzun'un sevgilisi.![]()
Hakan karakteri baştan beri olsa ve onu da Yağız Can oynasaydı.Keşke o da dizimizde olsa.![]()