Ne de güzel olur ama A*as ve diğer torunlar, gelinler, damatlar eksik olmaz.Aynen , bari son günlerini anne - kız geçirsinler. Hatta haftaya tek ferda ve perihan oynasada razıyım.🥰
Ne de güzel olur ama A*as ve diğer torunlar, gelinler, damatlar eksik olmaz.Aynen , bari son günlerini anne - kız geçirsinler. Hatta haftaya tek ferda ve perihan oynasada razıyım.🥰
Bizim için en önemli sahne finalin son sahnesi olacak.Ne de güzel olur ama A*as ve diğer torunlar, gelinler, damatlar eksik olmaz.
Orada ne olacak ki. 😱Bizim için en önemli sahne finalin son sahnesi olacak.
Perihan dedi ya düğün bittikten sonra sen ve ben başbaşa bir yere gidecez dedi. Demekki o da so sahne olacak ve peri orda ölecek.Orada ne olacak ki. 😱
Ohaa, bu kadar derin düşünmemiştim. Amaniiiin A*as'sız mükemmel bir son geliyor ama mutsuz son.Perihan dedi ya düğün bittikten sonra sen ve ben başbaşa bir yere gidecez dedi. Demekki o da so sahne olacak ve peri orda ölecek.
------
Acaba nereye götürecek
Mesaj yazmayı düşünmüyorum gelecek hafta. Düğün sahnesi izlerim yeterli.
Hayret beni etiketledin
Orasını bilemiyorum ama hep coşuyor ya.
Bölümü mü izlemeyeceksin. 😱Mesaj yazmayı düşünmüyorum gelecek hafta. Düğün sahnesi izlerim yeterli.
Perihan'ın yaptığı saçmalıktan sonra izlemeyi düşünmüyorum. Şahin engel olur umarım.Orasını bilemiyorum ama hep coşuyor ya.
------
Bölümü mü izlemeyeceksin. 😱
Şahin engel olmayacak sen de müthiş finali kaçıracaksın...Perihan'ın yaptığı saçmalıktan sonra izlemeyi düşünmüyorum. Şahin engel olur umarım.
Benim işim belli olmaz.Şahin engel olmayacak sen de müthiş finali kaçıracaksın...
Şaka mı yapıyorsun😱😱😱Mesaj yazmayı düşünmüyorum gelecek hafta. Düğün sahnesi izlerim yeterli.
Niye etiketlemiyeyim. 😊😊😊Hayret beni etiketledinbakarız.
İzlerim belki, bugün dişim ağrırken bile izledim.Şaka mı yapıyorsun😱😱😱
Niye etiketlemiyeyim. 😊😊😊
İzleyeceğin gün gibi ortada.Benim işim belli olmaz.
Önceleri etiketlemiyordun da ondan.Şaka mı yapıyorsun😱😱😱
Niye etiketlemiyeyim. 😊😊😊
Evet.İzleyeceğin gün gibi ortada.
Geçmiş olsun...İzlerim belki, bugün dişim ağrırken bile izledim.
Bu arada 18 sayfa konuşmuşuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?