Ne de güzel olur ama A*as ve diğer torunlar, gelinler, damatlar eksik olmaz.Aynen , bari son günlerini anne - kız geçirsinler. Hatta haftaya tek ferda ve perihan oynasada razıyım.🥰
Ne de güzel olur ama A*as ve diğer torunlar, gelinler, damatlar eksik olmaz.Aynen , bari son günlerini anne - kız geçirsinler. Hatta haftaya tek ferda ve perihan oynasada razıyım.🥰
Bizim için en önemli sahne finalin son sahnesi olacak.Ne de güzel olur ama A*as ve diğer torunlar, gelinler, damatlar eksik olmaz.![]()
Orada ne olacak ki. 😱Bizim için en önemli sahne finalin son sahnesi olacak.
Perihan dedi ya düğün bittikten sonra sen ve ben başbaşa bir yere gidecez dedi. Demekki o da so sahne olacak ve peri orda ölecek.Orada ne olacak ki. 😱
Ohaa, bu kadar derin düşünmemiştim. Amaniiiin A*as'sız mükemmel bir son geliyor ama mutsuz son.Perihan dedi ya düğün bittikten sonra sen ve ben başbaşa bir yere gidecez dedi. Demekki o da so sahne olacak ve peri orda ölecek.
------
Acaba nereye götürecek
Mesaj yazmayı düşünmüyorum gelecek hafta. Düğün sahnesi izlerim yeterli.
Hayret beni etiketledin
Orasını bilemiyorum ama hep coşuyor ya.
Bölümü mü izlemeyeceksin. 😱Mesaj yazmayı düşünmüyorum gelecek hafta. Düğün sahnesi izlerim yeterli.
Perihan'ın yaptığı saçmalıktan sonra izlemeyi düşünmüyorum. Şahin engel olur umarım.Orasını bilemiyorum ama hep coşuyor ya.
------
Bölümü mü izlemeyeceksin. 😱
Şahin engel olmayacak sen de müthiş finali kaçıracaksın...Perihan'ın yaptığı saçmalıktan sonra izlemeyi düşünmüyorum. Şahin engel olur umarım.![]()
Benim işim belli olmaz.Şahin engel olmayacak sen de müthiş finali kaçıracaksın...
Şaka mı yapıyorsun😱😱😱Mesaj yazmayı düşünmüyorum gelecek hafta. Düğün sahnesi izlerim yeterli.
Niye etiketlemiyeyim. 😊😊😊Hayret beni etiketledinbakarız.
İzlerim belki, bugün dişim ağrırken bile izledim.Şaka mı yapıyorsun😱😱😱
Niye etiketlemiyeyim. 😊😊😊
İzleyeceğin gün gibi ortada.Benim işim belli olmaz.![]()
Önceleri etiketlemiyordun da ondan.Şaka mı yapıyorsun😱😱😱
Niye etiketlemiyeyim. 😊😊😊
Evet.İzleyeceğin gün gibi ortada.![]()
Geçmiş olsun...İzlerim belki, bugün dişim ağrırken bile izledim.
Bu arada 18 sayfa konuşmuşuz.