Emre Ozansoy
Süper Mod.
Perihan Emgen'in torunu değil Fikret Gürsoy'un oğlu.Boşuna dememiş eniştem:
Perihan Emgen'in torunu değil Fikret Gürsoy'un oğlu.Boşuna dememiş eniştem:
Ona bu gözle baktığına inanmıyorum.Perihan Emgen'in torunu değil Fikret Gürsoy'un oğlu.
Eh arada da mantıklı konuşuyorsun tabii.
Canım sen mantıktan anlamıyorsan ben ne yapayım.Eh arada da mantıklı konuşuyorsun tabii.
AHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHA mantıktan asıl anlayan benim ki gerekene gerektiği yerde hak veriyorum. 😎 Buna da şöyle bir PUHAHAHAHAHAHAHAHAHAH lazımdı.Canım sen mantıktan anlamıyorsan ben ne yapayım.Benim yazdığıma elbet bir gün geleceksiniz.
Ne kadar doğru...Akrep ilk 14 bölüm >>>>> Netflix dizileri
Bol bol ArDu'lu rezalet bir bölüm olacak.Umarım dizinin final bölümü güzel olur bu bölümden sonra pek bir umudum kalmadı ama
Halay çekeceğiz final bölümünde.Umarım dizinin final bölümü güzel olur bu bölümden sonra pek bir umudum kalmadı ama
Rezalet bir bölüm izleyeceğimize keşke yayından kaldırılsaydı daha iyi olurduBol bol ArDu'lu rezalet bir bölüm olacak.
ÖĞKKHalay çekeceğiz final bölümünde.
Yok canım o fazla, en azından final yapmış olacak.Rezalet bir bölüm izleyeceğimize keşke yayından kaldırılsaydı daha iyi olurdu
ÖĞKK
Doğru o biraz abartıya kaçtıYok canım o fazla, en azından final yapmış olacak.
Ya o düğün işi falan beni sıkmıyor, malum dizi kurtarıcısı şahıs çok abartıyor bu meseleyi de rezil olmayan çiftlerin düğünü olursa ne hoş.Doğru o biraz abartıya kaçtıama yeter bir Türk dizisinde de evlilikle biten bir bölüm sahnesi görmeyelim yaumarım Yasak Elma da böyle olmaz final yapacağı zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?