Emre Ozansoy
Süper Mod.
Perihan Emgen'in torunu değil Fikret Gürsoy'un oğlu.Boşuna dememiş eniştem:
Perihan Emgen'in torunu değil Fikret Gürsoy'un oğlu.Boşuna dememiş eniştem:
Ona bu gözle baktığına inanmıyorum.Perihan Emgen'in torunu değil Fikret Gürsoy'un oğlu.![]()
Eh arada da mantıklı konuşuyorsun tabii.
Canım sen mantıktan anlamıyorsan ben ne yapayım.Eh arada da mantıklı konuşuyorsun tabii.![]()
AHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHA mantıktan asıl anlayan benim ki gerekene gerektiği yerde hak veriyorum. 😎 Buna da şöyle bir PUHAHAHAHAHAHAHAHAHAH lazımdı.Canım sen mantıktan anlamıyorsan ben ne yapayım.Benim yazdığıma elbet bir gün geleceksiniz.
![]()
Ne kadar doğru...Akrep ilk 14 bölüm >>>>> Netflix dizileri![]()
Bol bol ArDu'lu rezalet bir bölüm olacak.Umarım dizinin final bölümü güzel olur bu bölümden sonra pek bir umudum kalmadı ama![]()
Halay çekeceğiz final bölümünde.Umarım dizinin final bölümü güzel olur bu bölümden sonra pek bir umudum kalmadı ama![]()
Rezalet bir bölüm izleyeceğimize keşke yayından kaldırılsaydı daha iyi olurduBol bol ArDu'lu rezalet bir bölüm olacak.![]()
ÖĞKKHalay çekeceğiz final bölümünde.![]()
Yok canım o fazla, en azından final yapmış olacak.Rezalet bir bölüm izleyeceğimize keşke yayından kaldırılsaydı daha iyi olurdu
ÖĞKK
Doğru o biraz abartıya kaçtıYok canım o fazla, en azından final yapmış olacak.![]()
Ya o düğün işi falan beni sıkmıyor, malum dizi kurtarıcısı şahıs çok abartıyor bu meseleyi de rezil olmayan çiftlerin düğünü olursa ne hoş.Doğru o biraz abartıya kaçtıama yeter bir Türk dizisinde de evlilikle biten bir bölüm sahnesi görmeyelim ya
umarım Yasak Elma da böyle olmaz final yapacağı zaman
![]()