Emre Ozansoy
Süper Mod.
Yok artık.Fanlar demek istedim işte aa.
Yok artık.Fanlar demek istedim işte aa.
E başına saksı mı düştü o zaman.Yok artık.
DA ve PK için atmıştım mesajları ama neyse...E başına saksı mı düştü o zaman.
Demek Akbağ olsa ilki PK kim.DA ve PK için atmıştım mesajları ama neyse...
Açıklamasını yaptım.Demek Akbağ olsa ilki PK kim.
Nerede bulabilirim peki.Açıklamasını yaptım.
✍🏻Nerede bulabilirim peki.
------
Tamam, buldum. Gerek kalmadı.
As bayrakları as! Şahin gelmiş.Ah Ferda ah...
Aman kına yak.As bayrakları as! Şahin gelmiş.
34. saniyedeki kareyi bırakıp 35. saniyedeki kareye bak.İki baya gereksiz çünkü.
Şahin'e yoğunlaşmaktan Aras'ımı unuttum.Aman kına yak.
35. saniyedeki kareye baktım, gözlerim kanadı. O ikisinden de evlat olmaz.Ah Ferda hayat arkadaşını kaybetti...
Aras'ını basın özetlerinde bir de başrol olarak yazıyorlar, kaç kere dedim o başrol değil diye.Şahin'e yoğunlaşmaktan Aras'ımı unuttum.Kareler de yok şaka gibi.
Aras'ını basın özetlerinde bir de başrol olarak yazıyorlar, kaç kere dedim o başrol değil diye.Bu bölüm de Ferda ile çok uğraşacağız, Aras çoook geri planda.Tam istediğim gibi. 👌
Bir de önemli demişler, aynen kardeşim bir önemli bir önemli bilemezsiniz.
Senin önem, kalite anlayışların çok eksik. O yüzden seninle bu tartışmaya girmeyeceğim.Bir de önemli demişler, aynen kardeşim bir önemli bir önemli bilemezsiniz.
Kalitenin cevabını benle bir halk da gösteriyor da böyle dizilerde Demet Akbağ, Evrim Alasya gibi koca koca isimler harcanıyor, ah İrfan amcacığım bir işini bilse...Senin önem, kalite anlayışların çok eksik. O yüzden seninle bu tartışmaya girmeyeceğim.
AMA YUSUF ÇİM, BU DİZİNİN BAŞROLÜ!
Ahhhh bol bol ağlama krizleri yaşanacak bir bölüm var ufukta.
A*Fer için mi ağlayacaksın?Ahhhh bol bol ağlama krizleri yaşanacak bir bölüm var ufukta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?