Emre Ozansoy
Süper Mod.
Yok artık.Fanlar demek istedim işte aa.![]()
Yok artık.Fanlar demek istedim işte aa.![]()
E başına saksı mı düştü o zaman.Yok artık.![]()
DA ve PK için atmıştım mesajları ama neyse...E başına saksı mı düştü o zaman.![]()
Demek Akbağ olsa ilki PK kim.DA ve PK için atmıştım mesajları ama neyse...
Açıklamasını yaptım.Demek Akbağ olsa ilki PK kim.![]()
Nerede bulabilirim peki.Açıklamasını yaptım.![]()
✍🏻Nerede bulabilirim peki.
------
Tamam, buldum. Gerek kalmadı.![]()
As bayrakları as! Şahin gelmiş.Ah Ferda ah...
Aman kına yak.As bayrakları as! Şahin gelmiş.
34. saniyedeki kareyi bırakıp 35. saniyedeki kareye bak.İki baya gereksiz çünkü.
![]()
Şahin'e yoğunlaşmaktan Aras'ımı unuttum.Aman kına yak.
35. saniyedeki kareye baktım, gözlerim kanadı. O ikisinden de evlat olmaz.Ah Ferda hayat arkadaşını kaybetti...
Aras'ını basın özetlerinde bir de başrol olarak yazıyorlar, kaç kere dedim o başrol değil diye.Şahin'e yoğunlaşmaktan Aras'ımı unuttum.Kareler de yok şaka gibi.
Aras'ını basın özetlerinde bir de başrol olarak yazıyorlar, kaç kere dedim o başrol değil diye.Bu bölüm de Ferda ile çok uğraşacağız, Aras çoook geri planda.
Tam istediğim gibi. 👌
Bir de önemli demişler, aynen kardeşim bir önemli bir önemli bilemezsiniz.
Senin önem, kalite anlayışların çok eksik. O yüzden seninle bu tartışmaya girmeyeceğim.Bir de önemli demişler, aynen kardeşim bir önemli bir önemli bilemezsiniz.![]()
Kalitenin cevabını benle bir halk da gösteriyor da böyle dizilerde Demet Akbağ, Evrim Alasya gibi koca koca isimler harcanıyor, ah İrfan amcacığım bir işini bilse...Senin önem, kalite anlayışların çok eksik. O yüzden seninle bu tartışmaya girmeyeceğim.
AMA YUSUF ÇİM, BU DİZİNİN BAŞROLÜ!
Ahhhh bol bol ağlama krizleri yaşanacak bir bölüm var ufukta.
A*Fer için mi ağlayacaksın?Ahhhh bol bol ağlama krizleri yaşanacak bir bölüm var ufukta.![]()