Aha ben aradan sıyrıldım sanırımBen tek başınıza sizin hakkınızdan gelirim ve sonunuz aynen böyle olur (ne eksik, ne fazla):
Aha ben aradan sıyrıldım sanırımBen tek başınıza sizin hakkınızdan gelirim ve sonunuz aynen böyle olur (ne eksik, ne fazla):
Sen benim tarafımdasın @Alos'cum. 😱 Seni niye öldüreyim. 😱Aha ben aradan sıyrıldım sanırımEmre beni öldürmez dimi Emre
Öyle olsun Emre...😒🙄
Ne yapalım biz de Sapanca ya Emreyi çagırırız.
Doğru yolda olduğu için olmasın o.Öyle olsun? 😱 Düşmanım oldun artık.
Doğru yol? Doğru yolun haberi var mı ondan?Doğru yolda olduğu için olmasın o.
Bence Sapanca'yı boşver de Emgen Konağı'na çağıralım.Ne yapalım biz de Sapanca ya Emreyi çagırırız.
Sen dur yeni bir hikayeye başlayacağım yakında. Seni de kötü başrol yapacam. Sana neler yapacam.Öyle olsun? 😱 Düşmanım oldun artık.
Tabiki de. Doğru yolda hep FERDA EMGEN vardı.Doğru yol? Doğru yolun haberi var mı ondan?
Orada işinizi bitiririm, gözlerden uzak.Ne yapalım biz de Sapanca ya Emreyi çagırırız.
Olur ya , benim için mekan fark etmezBence Sapanca'yı boşver de Emgen Konağı'na çağıralım.
En bir sevdiğim.Sen dur yeni bir hikayeye başlayacağım yakında. Seni de kötü başrol yapacam. Sana neler yapacam.
Okey o zaman. Dikkat de çekmez, sonuçta Ferda'nın evi.Olur ya , benim için mekan fark etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?