Haksız da değiller be o da bahtsız bedevi.Yusuf'un sahneleri az, eğer yükselirse bir kaç izleyici "Yusuf yok, o yüzden yükseldi" diyecek.Adım kadar eminim.
Haksız da değiller be o da bahtsız bedevi.Yusuf'un sahneleri az, eğer yükselirse bir kaç izleyici "Yusuf yok, o yüzden yükseldi" diyecek.Adım kadar eminim.
Yusuf fanlarının hepsi haklı.Haksız da değiller be o da bahtsız bedevi.Bölümde haklılar diyemem de.Bazı ayarı kaçırmış Yusuf fanları öznr'un üstüne çok gitmişler mesela tabi ben olaydsn bi haberim de.
Abartıyorlar.Yusuf fanlarının hepsi haklı.
Gayet yerinde konuşuyorlar.Abartıyorlar.
Kerem fanları = Yusuf fanları <<<<<< Evrim Fanları (meGayet yerinde konuşuyorlar.
"Leş kargası" gibi üşüşen birinin fancıkları ile bir mi tutuyorsun YÇFC'yi?Kerem fanları = Yusuf fanları <<<<<< Evrim Fanları (me)
------
Kerem fanları, Yusuf fanlarıyla eşit olamaz orası ironi bu arada.
Tabiki de hayır. O leş kargaları herkesin canlarından beter ama Evrim >>>>>> Yusuf yani."Leş kargası" gibi üşüşen birinin fancıkları ile bir mi tutuyorsun YÇFC'yi?
Bu da biraz yanlış, ama hadi neyse...Evrim >>>>>> Yusuf yani.
HAYIR, HAYIR, HAYIR BU KADARINI YAPAMAZSIN... 🤦🏻🤦🏻🤦🏻Bu da biraz yanlış, ama hadi neyse...
HAYIR, HAYIR, HAYIR BU KADARINI YAPAMAZSIN... 🤦🏻🤦🏻🤦🏻
Şu adamın b.k cemalini görmek zorunda mıyız.
Bunu bana karşı koz olarak kullanma pls çünkü bu rolde eğer Deniz Çakır olsa asla Ferda olamazdı.
Barış için dediklerini de gün gelince böyle hatırlatacağım.Bunu bana karşı koz olarak kullanma pls çünkü bu rolde eğer Deniz Çakır olsa asla Ferda olamazdı.Demet Akbağ için de başka dizi mi yok demiştim ama şimdi iyi ki diyorum.
Barış ve Demet Akbağ, Evrim Alasya'yı aynı kefeye koymuyoruz dimi.Barış için dediklerini de gün gelince böyle hatırlatacağım.
Aynı kefeye niye koyayım.Barış ve Demet Akbağ, Evrim Alasya'yı aynı kefeye koymuyoruz dimi.
Tamam da işte bunları seviyordum, Akrep'ten teaser gelene kadar ümitsizdim ki her şahsa aynı gözle bakamadığım için onu sevme ihtimalim %0,00000000000000000000000000000000000000000000000000001Aynı kefeye niye koyayım.Barış için bugün dediklerini, ileride olursa bir dizide seversen falan hatırlatırım anlamında dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?