ben de onu diyorum daha zeki şeylerle eğlenin diyorum)))Beyazsoy herseyi ciddi gözüyle bakma ya eğlence sonuçta
ben de onu diyorum daha zeki şeylerle eğlenin diyorum)))Beyazsoy herseyi ciddi gözüyle bakma ya eğlence sonuçta
Demin de İlker Kaleli'yi tuttum ilk önce Gökhan Alkan dedi ama ikincisinde çözdü yine. Helal olsun gerçekten.@S.G.A.T.'ın mesajını görünce merak ettim ve şu an TV'de Yalan Dünya açık olduğu için aklımdan Gülse Birsel'i tuttum. İkinci seferde bildi.
Bu arada ilk tahmin de Burcu Biricik'ti.
Toplamda birkaç bin kişinin oynamış olabileceği oyunun karakterini bildi, sen nasıl başardın Allah aşkınaBu nasıl tahmin yaaasiteyi bozdum iki dk'da
Zor sor birazİkincide bildi sultanımı.
Avrupa Yakası seyrediyordum Hümeyra'yı gördüm şarkıcı filan dedim o cıktı sen de bi dene bakimToplamda birkaç bin kişinin oynamış olabileceği oyunun karakterini bildi, sen nasıl başardın Allah aşkına
Zor sor biraz
İzlemedim bilmiyorum Hümeyra'yı. DeneyememAvrupa Yakası seyrediyordum Hümeyra'yı gördüm şarkıcı filan dedim o cıktı sen de bi dene bakim
Çerezlerinden buluyordurİzlemedim bilmiyorum Hümeyra'yı. Deneyemem
Hayır ben bilmesine şaşırmıyorum. Bu kadar az bilgiyle nasıl biliyor? Karakterin kötü adam mı? Silah kullanıyor mu? Bu sorulardan nasıl doğru cevabı buluyor
Oynadığım oyunların tarayıcımla alakası yok amaÇerezlerinden buluyordurbu yöntem kullanılıyordur büyük ihtimal
Siri gibi bir şey bu, pek ilgimi çekmedi.Toplamda birkaç bin kişinin oynamış olabileceği oyunun karakterini bildi, sen nasıl başardın Allah aşkına
Zor sor biraz
Bilememicem o zamanOynadığım oyunların tarayıcımla alakası yok ama
Az önce asla aramadığım, gayet uçta kalmış birisini denedim onu da bildi
20'de 19 yaptı bendeSiri gibi bir şey bu, pek ilgimi çekmedi.
İlginç olan kısmı, bazı kesinlikle ilk akla gelmeyecek karakterleri hemen biliyor olmasıİlk başlarda acayip geliyor, sonradan pek numarası olmadığını anlıyorsun.Bazen nokta atışı yapıyor, orası doğru.
Gerçekten 20 defa yaptın mı?20'de 19 yaptı bende
İlginç olan kısmı, bazı kesinlikle ilk akla gelmeyecek karakterleri hemen biliyor olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?