Aklında Kim Varsa Bu Site Buluyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şaka maka biliyor lan. 7'de 7. Mağlup edemedim bi türlü, iki saattir uğraşıyorum :D

Son düzenleme:
@S.G.A.T.'ın mesajını görünce merak ettim ve şu an TV'de Yalan Dünya açık olduğu için aklımdan Gülse Birsel'i tuttum. İkinci seferde bildi. :A

Bu arada ilk tahmin de Burcu Biricik'ti. :bhr:

@S.G.A.T.'ın mesajını görünce merak ettim ve şu an TV'de Yalan Dünya açık olduğu için aklımdan Gülse Birsel'i tuttum. İkinci seferde bildi. :A

Bu arada ilk tahmin de Burcu Biricik'ti. :bhr:
Demin de İlker Kaleli'yi tuttum ilk önce Gökhan Alkan dedi ama ikincisinde çözdü yine. Helal olsun gerçekten. :A

Orhan Bıyıklı dedim bilemedi [emoji4] tekrardan başa aldım bu sefer ekip arkadaşını söyledi bende bıraktım [emoji4]

Aklımdaki isim Hande Yener'di şimdi bu soruya ne demeliyim? :A

Screenshot_20170713-004753.png

Avrupa Yakası seyrediyordum Hümeyra'yı gördüm şarkıcı filan dedim o cıktı sen de bi dene bakim :F
İzlemedim bilmiyorum Hümeyra'yı. Deneyemem :D

Hayır ben bilmesine şaşırmıyorum. Bu kadar az bilgiyle nasıl biliyor? Karakterin kötü adam mı? Silah kullanıyor mu? Bu sorulardan nasıl doğru cevabı buluyor :D

İzlemedim bilmiyorum Hümeyra'yı. Deneyemem :D

Hayır ben bilmesine şaşırmıyorum. Bu kadar az bilgiyle nasıl biliyor? Karakterin kötü adam mı? Silah kullanıyor mu? Bu sorulardan nasıl doğru cevabı buluyor :D
Çerezlerinden buluyordur :Fbu yöntem kullanılıyordur büyük ihtimal

İlk başlarda acayip geliyor, sonradan pek numarası olmadığını anlıyorsun. :D Bazen nokta atışı yapıyor, orası doğru. :D

Oynadığım oyunların tarayıcımla alakası yok ama :D
Az önce asla aramadığım, gayet uçta kalmış birisini denedim onu da bildi
Bilememicem o zaman :F (yazdım yazdım sildim resmen :F)

Bu arada bana cıkan kızı arattım bişey yok, sadece konudaki site cıkıyor :F