dur ben bir bakayım konuya cidden çok etiketlemişsin şimdi bakmasam konuya çok ayıp olurneden yok bir milyon defa mentionladım 22 den beri
hanı patlama yoktu @pompy ? oldumu şimdi bu yine tuzağa düşürdün bizi
bu sefer doğalgaz patlamış
dur ben bir bakayım konuya cidden çok etiketlemişsin şimdi bakmasam konuya çok ayıp olurneden yok bir milyon defa mentionladım 22 den beri
aşk dizisi değil taksi dizisi bomba yok silah vardur ben bir bakayım konuya cidden çok etiketlemişsin şimdi bakmasam konuya çok ayıp olur)
hanı patlama yoktu @pompy ? oldumu şimdi bu yine tuzağa düşürdün bizi
bu sefer doğalgaz patlamışuçak patlamış kaçırılmışbunun neresi aşk dizisi
o gün sana demiştim öyle bir dizi yapki içinde hiçbişey patlamasın uçak kaçırılmasın romantik bir dizi olsun sen yine kendi bildiğine devam etmişsin bunu @Harunnn60 okusunaşk dizisi değil taksi dizisi bomba yok silah var
Buna mecbur kaldım dizi düstüo gün sana demiştim öyle bir dizi yapki içinde hiçbişey patlamasın uçak kaçırılmasın romantik bir dizi olsun sen yine kendi bildiğine devam etmişsin bunu @Harunnn60 okusun
komediyle ilgili senaryo yap veya korku olsun, dram olsun, ama polisiye olmasın sıkıldık bombalardanBuna mecbur kaldım dizi düstü
patlamasız haliyle düştükomediyle ilgili senaryo yap veya korku olsun, dram olsun, ama polisiye olmasın sıkıldık bombalardan
patlattığın için düşüyor reyting bencepatlamasız haliyle düştü
patlamadan önce olan bölümlerde bakmadığın için bilmiyorsun halkın polsinde organ konusu nerdeyse on reyting aldırıyordu anket zamandapatlattığın için düşüyor reyting bencepatlatmazsan işin içine şiddet katmasan daha zevkli olacak gibi
patlamadan önce olan bölümlerde bakmadığın için bilmiyorsun halkın polsinde organ konusu nerdeyse on reyting aldırıyordu anket zamanda
6.20Anketli sistem doğru sistemde en düşük rakam kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?