Akasya Durağı Taksi Lazımdır 5.Bölüm Ramazan Bayramı Özel Bölüm

neden yok bir milyon defa mentionladım 22 den beri
dur ben bir bakayım konuya cidden çok etiketlemişsin şimdi bakmasam konuya çok ayıp olur :))

hanı patlama yoktu @pompy ? oldumu şimdi bu yine tuzağa düşürdün bizi :)
bu sefer doğalgaz patlamış :) uçak patlamış kaçırılmış :) bunun neresi aşk dizisi :)

dur ben bir bakayım konuya cidden çok etiketlemişsin şimdi bakmasam konuya çok ayıp olur :))

hanı patlama yoktu @pompy ? oldumu şimdi bu yine tuzağa düşürdün bizi :)
bu sefer doğalgaz patlamış :) uçak patlamış kaçırılmış :) bunun neresi aşk dizisi :)
aşk dizisi değil taksi dizisi bomba yok silah var

komediyle ilgili senaryo yap veya korku olsun, dram olsun, ama polisiye olmasın sıkıldık bombalardan :)
patlamasız haliyle düştü

geçen haftanın reyting sonuçları
Akasya Durağı Taksi Lazımdır 2.Bölüm pompy 1,06 0,22
9 Akasya Durağı Taksi Lazımdır 1.Bölüm 1.17
@destere

Nuri babanın ölümünden duraktakileri sorumlu tutan bir kişi onun tanıdığı birisinin çetesi vardır bir patlamayla sakat alan bir kız ve polis araştırır şuçu kızın abisinin üstüne atarlar
ama başlarına KG denilen bir dert vardır her şeyi biliyordur ortalık fena karışır emir gelmiştir duraktaki herkesi öldürün emri hepsi özel yeteneklidir ve bu sorun polise haber verirseler geçmişte işlediği suçtan dolayı hapsi boylucaklar ilk hedefi yurt müdürünü öldürür yetimhanedeki kızların kaydı eline geçmiştir yaptıkları cinayetler KG nın elinde
ortalık fena karışmıştır elinde KG nin çetesi vardır görünmüyorlar kamuflajlı bir çete hayalet gibi hatta üç harfliler gibi içlerinden birinin lakabı cinci polis
Akasya durağı Taksi Lazım Ramazan bayramı özel 2.kısmıyla ya çarşamba ya perşembe ya cuma günü fav10 nette
@MayısKralı @papuleoo @Harunnn60 @Yiğitt @destere @xemrexxx

@papuleoo yorumun bekleniyor

@denizz19 @sürgünüm

Son düzenleme: