Akasya Durağı,Karadağlar, Kavak Yelleri, Karakol, Dürüye'min Güğümleri bitiyor!

Eleştirmen

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5
Puanı
137
Kaynak Armağan Çağlayan' ın twitter' ı. O yazdıysa kesinlikle bitiyodur. :) Tesadüfen buldum bu arada, Armağan Çağlayan ne yazıyor bakıyım demedim. :D

mailgh_normal.jpg

Armagan_caglaya Armagan çaglayan

Izmır cetesı, kucuk sırlar, kavak yellerı, karakol, gonulcelen.

19 dakika önce

mailgh_normal.jpg

Armagan_caglaya Armagan çaglayan

Bu sezon tamamen hayatımızdan cıkacak dızıler: Ezel, Ask ve Ceza,Hanımın Cıftlıgı,Karadaglar,Akasya duragı, duruyemın dugumlerı,unutulmaz

21 dakika önce

Eğer doğruysa ilginç bir haber :)

Karakol'un bitecek olması ilginç :)

Akasya Durağı, Karadağlar ve Dürüye'nin Güğümleri ile de ilgili hiç haber yoktu...

Evet diğerleri belliydi zaten. Karakol' a bence yeni gününde şans verirler ama Show TV düşük reytinglere fazla sabredemez. Karadağlar dizisinin senaristiyle İzmir Çetesi' nin ki aynıydı. Her iki diziyide kıyma makinasından geçirdi ve bitirdi. Tebrik ediyorum senaristi. Dürüye'nin Güğümleri ve Akasya Durağı' nın bitmemesi ilginç olurdu. Akasya Durağı' na bugün şöyle bir baktım da, gittikçe daha kötüye gidiyor.:)

Akasya durağı survivor'ı zorvayvır yapmış. Allah'ım sen bize sabır ver 🙂

Akasya Durağı çok bozuldu.Hiç güzel değil.Bitmesi iyi olucak.
Karakol son kez yeni gününde denenebilir.Sonra Final yapıp biter.
İzmir Çetesi zaten bitti.Ama Fox'ta yayınlama ihtimali var diyorlar.Onu ilerleyen günlerde göreceğiz.
Karadağlar 20:00'da yayınlanırken iyi reyting alıyordu.Belki başka bir günde pt1'de son defa denenebilir.Mesela salı 20:00 uygun olabilir.
Dürüye'nin Güğümleri bu yazda devam edip Eylül yada Ağustos gibi Final yapıcak.
Kavak Yelleri'nin zaten biteceği belliydi.

Ben Karakol'un bitecegini pek sanmiyorum ama neyse Armagan bey söylemis demektir ki dogru (dermisim)..:)

Son düzenleme:
Akasya Duragi ve Dürüye'nin Gügümleri kesin bitecekler:

Televizyon Gazetesi'nin Haberine göre Akasya durağı ve Dürüye'nin Güğümleri adlı diziler birkaç hafta içinde ekrana veda edecek. Zeki Alasya, Cezmi Baskın ve Levent Ülgen'in başrollerini üstlendiği Akasya Durağı Kanal D, Emre Kınay, Uğur Çavuşoğlu ve İpek Tuzcuoğlu'nun başrollerini paylaştığı Dürüye'nin Güğümleri ise
Star tv'de yayınlanıyor.

Akasya Duragi ve Dürüye'nin Gügümleri kesin bitecekler:

Televizyon Gazetesi'nin Haberine göre Akasya durağı ve Dürüye'nin Güğümleri adlı diziler birkaç hafta içinde ekrana veda edecek. Zeki Alasya, Cezmi Baskın ve Levent Ülgen'in başrollerini üstlendiği Akasya Durağı Kanal D, Emre Kınay, Uğur Çavuşoğlu ve İpek Tuzcuoğlu'nun başrollerini paylaştığı Dürüye'nin Güğümleri ise
Star tv'de yayınlanıyor.

Belliydi zaten biteceği.

Kavak Yelleri bir kac hafta sonra bittigi yerden devam edecekmis..