Akasya Durağı Fox Tv'ye Transfer Oldu

salı günü işi zor çünkü karşısında komedi olarak pis yedili var pis yedilinin karşısında şansı yok :D

Dizinin yeni kanalinda günü muhtemelen Sali olacaktir.. 21:50'de baslar..

salı günü işi zor çünkü karşısında komedi olarak pis yedili var pis yedilinin karşısında şansı yok :D

Bence Pis yedili ile kitleleri pek uyuşmaz. Pis Yedili'yi gençlik-komedi, Akasya Durağı'nı sadece komedi olarak sınıflandırabiliriz, ikisinin komedi yönleri ise çok farklı.

Olabilir tabi, ben orasıyla ilgilenmedim, sadece birinin varlığı diğerinin reytingini düşürmez diye düşünüyorum. Bu arada Orço beni fena halde diziden soğutmuştu ilk bölümün ilk sahnelerinde. :)
eğer pis yedili bu kadar sevilip izlendiyse bunun en büyük sebebi orço dur.adam on numara ya :D hayatımda izlediğim en komik karakter

FOX'un geçen seneden beri Cuma günlerine alerjisi var. Bunu Akasya Durağı ile gidereceklerini düşünüyorum. Büyük ihtimalle Cuma PT-1'de yayınlanır.

Temennim dizi tutmaz da yayından kaldırılır :D

eğer pis yedili bu kadar sevilip izlendiyse bunun en büyük sebebi orço dur.adam on numara ya :D hayatımda izlediğim en komik karakter

Sanırım öyle, herkes ondan bahsediyor ama bana itici geliyor bu karakter nedense, komedi anlayışım farklı herhalde.

Uzun zamandır Akasya Durağına bakmadım ve son iki hafta baktım ve özlemişim diziyi saçmaladıkları için bırakmıştım ama ara verdikten sonra azda olsa son bölümlerde büyük toparlama vardı .Son bölümde herkes hayallerine kavuştu .Sıkı takipçisi değilim ama Cuma günleri birşey izlemiyorum derslerden fırsat buldukça bakalım :)

Fox tv için iyi bir transfer... hangi gün yayınlanırsa yayınlansın Totalde 10 shareyi geçecektir. Ben cuma pt-1 de yayınlanacağını düşünüyorum...

Bence Bu dizi Salı 20:45 veya Cuma 20:45'te yayınlanır. Ve güzel reyting alacağından eminim.
belki bende bakarım o da FOX'ta oldugu için FOX'u cok sevdiğim için :D

dayır dolamaz biz akasya durağından kurtulmak istedikçe virüs gibi diğer kanallara yayılıyor kanal d ve starda tekrarları oynuyor ve şimdide foxta beyler durum öncesinden daha vahim 3 kanalda akasya durağı aboooo :)

Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh iley oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yaişasin akasya duraği geri döndüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

597 okunma omg! :D

Cennet m'den senaryoları alıp akasya durağı diye yayınlarlar.