Akasya Durağı Fox Tv'ye Transfer Oldu

Μαнoni

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
704
Puanı
684
Dün gece Star ekranında sona eren Akasya Durağı dizisi Fox Tv'de yoluna devam ediyor. Dizinin oyuncularından Nilgün Belgün Twitter yolu ile şu mesajı duyurdu. 'Biraz önce Erler filmden aldığım telefondan Akasya Durağının Fox tv ye geçtiğini öğrendim..Meraklılarına müjde..'

Olamaz Hayir of :((((((

İlginç bir gelişme. Artık bitmesi gerekiyordu Akasya Durağı'nın ama yüksek reytinglerini gören yapımcı biraz daha kazanalım bu işten diyerek şimdi de Fox'a geçirecek herhalde diziyi. Dizinin akşamki finalini izledim ve olabilecek her şey oldu. Daha fazla uzatmanın anlamı yok.

of ya herkanalda akasya duragi görmek zorundamıyız ya :S

Hani sen bitmesin diyordun :)

Bi an dedim yalan haber mi diye twitterına baktım harbi doğruymuş o zaman bir sorun çıkar sinan zengin olamaz :D

İlginç bir gelişme. Artık bitmesi gerekiyordu Akasya Durağı'nın ama yüksek reytinglerini gören yapımcı biraz daha kazanalım bu işten diyerek şimdi de Fox'a geçirecek herhalde diziyi. Dizinin akşamki finalini izledim ve olabilecek her şey oldu. Daha fazla uzatmanın anlamı yok.

Hani sen bitmesin diyordun :)

reytingleri iyi bitmesin kalite kotu kanald star fox gece gündüz tekrar vercek ama simdi

Çok ilginç ya, anlaşılan anlaşma yeni yapıldı, çünkü transfer olan dizilerde "final" yazılmıyor.

Reytingleri iyiydi tabi ama keşke baştan belli olsaydı, çünkü senaryoda her şey bitti, kapatıldı, Arka Sıradakiler gibi son bölümü yok sayıp baştan alınacaksa kötü olur. Bence senarist şu an çok streslidir, nasıl toparlayacak merak ediyorum,en baştan yepyeni karakterlerle devam etmek gerekebilir.

Akasya Durağı dizisi, kaldığı yerden aynı şekilde devam edeceğini düşünüyorum ama ufak tefek değişikler olacaktır doğal olarak. Senaryo final aşamasına geldi ama dizi bitmeyecek olması ilginç. Bu arada bazı sitelerde Final değilde, yeni bölüm diye geçiyordu. Kanal D, Star TV ve şimdi Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan Akasya Durağı bakalım yine iyi bir izleyici kitlesine sahip olacak mı ? Bu arada ilginçtir böyle diziler her zaman yeni kanallarında dikiş tutturamıyorlar.

Akasya Durağı dizisi, kaldığı yerden aynı şekilde devam edeceğini düşünüyorum ama ufak tefek değişikler olacaktır doğal olarak. Senaryo final aşamasına geldi ama dizi bitmeyecek olması ilginç. Bu arada bazı sitelerde Final değilde, yeni bölüm diye geçiyordu. Kanal D, Star TV ve şimdi Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan Akasya Durağı bakalım yine iyi bir izleyici kitlesine sahip olacak mı ? Bu arada ilginçtir böyle diziler her zaman yeni kanallarında dikiş tutturamıyorlar.

Ben yine 10 share'ın üstünde olacağını düşünüyorum, Akasya Durağı tarzı çerezlik diziler her gün her saatte gider, karşısı ne kadar boş olursa o kadar reytingi yüksek olacaktır tabi.

Akasya Durağı FOX'ta iyi reytingler alacaktır. En azından %5 reyting ve en az %12 share alır :)!

yapma-bunu-yapma-bunu_90769.jpg

Vatana millete hayırlı olsun. Kurtulduk derken yine devam ediyor. Bu değiştirmiş olduğu 3. kanal oldu. Yeter artık :(

Son düzenleme:
[h=6]Erler Filmden Gelen Bilgi:
Dizideki Gibi Tam Aile Olan Ekibin Dağilmasını İstemeyen Oyuncular Ve Set Çalışanları
Yeni Kanalı FOX'ta , Yeni Bölümleriyle Süprizleriyle Devam Edecektir..[/h]Muhtemelen dizi 20:45 Salı günü ekrana gelecek!

Birçok yapimcinin en öneme aldigi nokta bu isten para kazanmaktir. Benim fikrimi sorarsaniz tabi ki bitsin diyorum, çünkü kalitesi düsecek artik dizinin.. Fakat öte yandan bakiyorum duruma, oyuncular ve onlarca kisiden olusan dizi ekibinin issiz kalmayacagina sevindim..

Fox büyük ihtimal çok akıllı bir şey yapıb diziyi Salı PT1`e koyacaktır. Cuma PT1`de olabilir. Star`da cuma 5 reytingi geçiyordu. Ama salı daha akıllıca

Erler Filmden Gelen Bilgi:
Dizideki Gibi Tam Aile Olan Ekibin Dağilmasını İstemeyen Oyuncular Ve Set Çalışanları
Yeni Kanalı FOX'ta , Yeni Bölümleriyle Süprizleriyle Devam Edecektir..

Muhtemelen dizi 20:45 Salı günü ekrana gelecek!

Bravo, bir de salı mı olacakmış, salının tüm bu diziler başladıktan sonraki cümbüş halini merak ediyorum.