Onun yerine bunu koysalarmış diyorum bende.Pazartesi Maraşlı var onu koyacaklar.
Onun yerine bunu koysalarmış diyorum bende.Pazartesi Maraşlı var onu koyacaklar.
İlerde ben de öyle olacağını düşünüyorum ama ilk bölüm 2 ile başlamaz bence.Kırmızı Oda, Arka Sokaklar ve Ramo'nun izleyici kitlesini çalamaz. Zaten geriye başka dizi kalmadı 2 reytingden fazla alacağını sanmıyorum
Ezra, İçimdeki Fırtına ve Servet "bence" izleyicinin zevksizliğinden tutmadı. Çok iyi diziler, yayınlandığı zamanında izlemediğim için pişman oldum.Bu kadar dizisinin tutmaması tesadüf mü sadece?
O dizi pazartesi fena patlardı o yüzden cuma günündeki yeni dizi boşluğundan faydalanmaya çalışacaklar. Maraşlı daha iddialı olduğu için pazartesi belli bir reytinge ulaşabilir.Onun yerine bunu koysalarmış diyorum bende.
Servet’i bilmiyorum ama Ezra ve İçimdeki Fırtına buram buram amatörlük kokan işlerdi. Nesi çok iyi. 😱 Ezra o kadar kötüydü ki kanal 2 bölüm dayandı sadece.Ezra, İçimdeki Fırtına ve Servet "bence" izleyicinin zevksizliğinden tutmadı. Çok iyi diziler, yayınlandığı zamanında izlemediğim için pişman oldum.
Çilek Kokusu güzel bir yaz dizisiydi, Hanım Köylü izlemediğim için bir şey diyemiyorum.
Hangi dizi 2 bölümServet’i bilmiyorum ama Ezra ve İçimdeki Fırtına buram buram amatörlük kokan işlerdi. Nesi çok iyi. 😱 Ezra o kadar kötüydü ki kanal 2 bölüm dayandı sadece.
Ezra işte. Yusuf Çim’in dizisi.Hangi dizi 2 bölüm
Öyle bi dizi mi varmış ne zaman vardıEzra işte. Yusuf Çim’in dizisi.
Sanırım 'Ezra' ilk dizi deneyimi, dediğin gibi amatör diziydi ama ben sevmiştim. İçimdeki Fırtına'da en sevdiğim 3 oyuncu (Gizem, Merve, Yusuf) oynuyordu, onların olduğu her işi severim ben.Servet’i bilmiyorum ama Ezra ve İçimdeki Fırtına buram buram amatörlük kokan işlerdi. Nesi çok iyi. 😱 Ezra o kadar kötüydü ki kanal 2 bölüm dayandı sadece.
Senesini hatırlamıyorum ama araştırabilirsin.Öyle bi dizi mi varmış ne zaman vardı
İçimdeki Fırtına’daki o kötü uçurum sahnesi aklıma geliyor. Rezaletti.Sanırım 'Ezra' ilk dizi deneyimi, dediğin gibi amatör diziydi ama ben sevmiştim. İçimdeki Fırtına'da en sevdiğim 3 oyuncu (Gizem, Merve, Yusuf) oynuyordu, onların olduğu her işi severim ben.
Kanal Ezra'ya baya tanıtım yapmış zamanında, ama ikinci bölümden kaldırılması çok saçma.
Biz acaba aynı şeyleri mi izledik?Senesini hatırlamıyorum ama araştırabilirsin.
İçimdeki Fırtına’daki o kötü uçurum sahnesi aklıma geliyor. Rezaletti.
Belli ki sen sevdiğin için o kötü yanlarını görmezden geliyorsun.Biz acaba aynı şeyleri mi izledik?
Olabilir.Belli ki sen sevdiğin için o kötü yanlarını görmezden geliyorsun.
Bencede ay yazan ellerine sağlıkTanıtımı izledim, TRT'deki Tozkoparan İskender'in tanıtımı bile daha iyi be kardeşim. Şubat ayının 2. haftası final diyorum.
4 bölüm stokları var, 1 bölüm de çekmiş olsalar 29 Ocak'ta güle güle diyoruz.Tanıtımı izledim, TRT'deki Tozkoparan İskender'in tanıtımı bile daha iyi be kardeşim. Şubat ayının 2. haftası final diyorum.
Güle güle değil babay4 bölüm stokları var, 1 bölüm de çekmiş olsalar 29 Ocak'ta güle güle diyoruz.
Ender Bir an önce Pazartesi gelse de izlesem.Güle güle değil babay
Yine bi 6 bölümü görür ya, öyle deme.4 bölüm stokları var, 1 bölüm de çekmiş olsalar 29 Ocak'ta güle güle diyoruz.
ATV, TRT değil ki görsün. Maliyeti yüksek bir iş sanırım, o yüzden fişi en kolay çekilecek iş.Yine bi 6 bölümü görür ya, öyle deme.