'Akıncı'nın Yayın Tarihi Belli Oldu! | ATV

Pazara aldın madem Hercai'yi Milyoner cuma Akıncı cumartesi iyi seçenekti. Pazartesi Maraşlı iyi bir senaryo ile atakta kalır.

Bence de ilk bölüm çok iyi alabilir ilgi çektiği için.
KMOİ'yi neden oynatmadığını bende çok merak ediyorum, o program her güne alternatif olabilecek bir yapım.

Ellerinde patlayacak ama. Dizi hiç iddialı görünmüyordu çünkü, madem öyle pazartesi boştu zaten.

Son düzenleme:
Yeni yılın ilk dizisi ne cidden ya, bana da çok saçma geldi.
Bu kadar büyük sloganlarla ve PR'larla başlayan işlerin patladığını çok gördük.
Gereksiz bir şey, öyle yazınca izleyici "Aaaa, yılın ilk dizisi başlıyormuş. Hadi izleyelim" mi diyecek?

Sloganı geçtim, kanal 4 yada 5 tanıtım yayınlandı, o kadar tanıtıma ve sosyal medyada geyiklerinin yapılmasına rağmen reytinglerinin öyle büyük oranlar olacağını düşünmüyorum.
Çok büyük patlayacaklar...

Ben de patlayacağını düşünüyorum ama bilemiyorum Kertenkele gibi iyi de gidebilir belki diyorum.
Malum atv dizisi ne de olsa.

Reactions: Emre Ozansoy
Ben de patlayacağını düşünüyorum ama bilemiyorum Kertenkele gibi iyi de gidebilir belki diyorum.
Malum atv dizisi ne de olsa.
Hafta sonu olsa kesinlikle çok iyi bir alternatif olur, Kertenkele'den daha fazla izlenirdi. Zor bir günde başlıyor, atv'de bir yere kadar destekler.

Reactions: Özgür
AKINCIMI HAYIR BENIM DİZİLERİ,M KUZEY YILDIZI İYİ AİLE BABASI VE BUYUK SELÇULKLU..SEN İZLICENMI HANGİSİNE BAKIYON YENI DİZİLERDEN BU SEZON
Sadakatsiz, İyi Aile Babası, Sol Yanım, Akrep, Menajerimi Ara ve Kefaret'e bakıyorum yeni dizilerden. Bu diziye de bakacağım bir şekilde, en kötü ilk bölümünü izlerim.

Reactions: Doğan