öyle de bir çok yanlış politikadan biten dizi oldu geçmişte. Kanal da para kazanmak zorunda ama kazanıyor da mı devam ettiriyor anlamadım.Akrep kanalın yanlış yayın planları yüzünden devam ediyor. Kanal diziyi devam ettirmek zorunda.
öyle de bir çok yanlış politikadan biten dizi oldu geçmişte. Kanal da para kazanmak zorunda ama kazanıyor da mı devam ettiriyor anlamadım.Akrep kanalın yanlış yayın planları yüzünden devam ediyor. Kanal diziyi devam ettirmek zorunda.
Akrep sezon boyu sözleşmesi varmış diyorlar.ab de 1 reyting alamayan akrep bile hala devam ediyor ben de anlamadım.
Aynen, haberi de çıktı zaten, Star 26 bölüm garantisi verdi.Akrep sezon boyu sözleşmesi varmış diyorlar.
Öyleymiş zaten üstteki mesajıma bak.Sezon finali adıyla final yaparsa şaşırmam.![]()
Vallah Haftanın Sürprizi oldu
Nerede açıklaması?Birsen Altuntaş'ın açıklamasına göre sezon finali gibi bir durum yokmuş ve final bölümü bu şekilde yayınlanacakmış. Konuya el atılsa iyi olur.
Sen kendisini benden daha iyi takip ediyorsun görmemen ilginç.Nerede açıklaması?
Ramo 4 5 reyting alırken koronadan dolayı sezon finali yaptı, yapımla anlaşmazlıklar çıkınca köklü değişiklik oldu. Bu dizi 1 2 reyting falan alıyor ikisi farklı şeyRamonun yaptığını bi kez daha denemek istiyorlar sanırım. Diziyi köklü değişiklikler bekliyor olabilir. Ama pek işe yarayacağını sanmıyorum.
İkisini farklı görmüyorumFinaldir o, görünürde sezon finali yapıp yeni sezonda başlamayan çok dizi var
Ramo 4 5 reyting alırken koronadan dolayı sezon finali yaptı, yapımla anlaşmazlıklar çıkınca köklü değişiklik oldu. Bu dizi 1 2 reyting falan alıyor ikisi farklı şey![]()
![]()