Gerçekleri söylüyoruz burda.Ninen yaşında kadını da eleştirme artık.
Keşke adamı tamamen kaldırabilselerdi
Söylediği kısım kaldırılmış ona şükredelim biz daha kötü olabilirdi.Keşke adamı tamamen kaldırabilselerdi
Aaa tam o kısımın kaldırılıcağını söylemiştim Ajdanın şarkısına o patlıcan surat niye şarkıyla başlıyor sankı Ajda konukmuş gibiSöylediği kısım kaldırılmış ona şükredelim biz daha kötü olabilirdi.
Sinan Akçıl’ın adeti zaten, zamanında Hande Yener’e verdiği birkaç şarkıda da sesi bir yerlerden fırlıyorduAaa tam o kısımın kaldırılıcağını söylemiştim Ajdanın şarkısına o patlıcan surat niye şarkıyla başlıyor sankı Ajda konukmuş gibi
Mustim gibi sesini keseceklerSinan Akçıl’ın adeti zaten, zamanında Hande Yener’e verdiği birkaç şarkıda da sesi bir yerlerden fırlıyordu
Seren ne alaka yaa
Ertuğrul Özkök'ün köşe yazısını okudum da sormuş Ajda'ya. Zaten iki montaj yapılmış, birinde Sinan'ın şiiri varmış diğerinde yokmuş. Ajda Pekkan'ın danışmanları ve yakınları da diğerini tercih etmiş sanırım, sonra karar değişmiş.
Danışmanları ve yakınlarında neyse ki kulak denen şeyden varmış da çıkarılmış.Ertuğrul Özkök'ün köşe yazısını okudum da sormuş Ajda'ya. Zaten iki montaj yapılmış, birinde Sinan'ın şiiri varmış diğerinde yokmuş. Ajda Pekkan'ın danışmanları ve yakınları da diğerini tercih etmiş sanırım, sonra karar değişmiş.@Forumdash @Çiğdem
Nefesleri kaçıncı saniyede duyuluyor ona göre dinleyeyim.Mustim gibi sesini keseceklerŞu adamın tek faydalı nefesleri şudur benim gözümde
Hiç yok rahatça dinleyebilirsinNefesleri kaçıncı saniyede duyuluyor ona göre dinleyeyim.
Ertuğrul Özkök'ün köşe yazısını okudum da sormuş Ajda'ya. Zaten iki montaj yapılmış, birinde Sinan'ın şiiri varmış diğerinde yokmuş. Ajda Pekkan'ın danışmanları ve yakınları da diğerini tercih etmiş sanırım, sonra karar değişmiş.@Forumdash @Çiğdem
Ajdanın şarkısına girişi Sinan yapıyorDanışmanları ve yakınlarında neyse ki kulak denen şeyden varmış da çıkarılmış.
Ben de nefesleri deyince gerçek manada anlamıştımHiç yok rahatça dinleyebilirsinŞarkıyı yazan o bir faydalı işi oldu demek istedim
Ayy onun şarkımızı maffetmesine izin verirmiyiz hiçBen de nefesleri deyince gerçek manada anlamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?