Evet evet, bu adam tehlikeliVe geldi
Bu adam çok tehlikeli![]()
Artık tek başına zirvede
Ben bütün gün tembelliğin dibini yaşadım, istesemde uykum gelmezMaalesefSen 2 saat geridesin, kafan rahat
Yarın uykusuz bir gün bekliyor olacak biz GSlileriUmarım bu maçların 11'de başlama işi fazla olmaz
![]()
Efor sarf etmemişsen gelmez elbet uykuBen bütün gün tembelliğin dibini yaşadım, istesemde uykum gelmez
6 saat uyku bana yettiği için çok önemli değil erken veya geç olması ama tercih yapacaksam uykuyu tercih ederim![]()
Uykucu Şirin.Ben bütün gün tembelliğin dibini yaşadım, istesemde uykum gelmez
6 saat uyku bana yettiği için çok önemli değil erken veya geç olması ama tercih yapacaksam uykuyu tercih ederim![]()
62728288282 gün sonra uyuduk diye hemen adımınız çıktıUykucu Şirin.![]()
Adamın önünü kestiler. Çıkarıldı 4 atmasın diyeArtık tek başına zirvede![]()
Osimhen'i çok yormadan dikkatli kullanmak gerekiyor ve alkışlanması için de çıkması iyi oldu62728288282 gün sonra uyuduk diye hemen adımınız çıktı
Ayrıca bu “grip” yorgunluğu maalesef
Adamın önünü kestiler. Çıkarıldı 4 atmasın diye![]()
Yani, diğer maçlar için riske girmemek gerekirOsimhen'i çok yormadan dikkatli kullanmak gerekiyor ve alkışlanması için de çıkması iyi oldu
Geçmiş olsun bu arada. Daha iyisindir umarım.
Bir kere görmemiz/duymamız yeter. Uyumadı isen de uyudu deriz. Bu hayattada böyledir.62728288282 gün sonra uyuduk diye hemen adımınız çıktı
Ayrıca bu grip yorgunluğu maalesef![]()
İştah yerindeyse sorun yokYani, diğer maçlar için riske girmemek gerekir
İdare ediyorum. İştah yerinde ama![]()
Hiç olmasam daha iyi olurduBir kere görmemiz/duymamız yeter. Uyumadı isen de uyudu deriz. Bu hayattada böyledir.
Geçmiş olsun. Bir nazar duası okudum. Artık 2026 Kasıma kadar hasta olmazsın. 😅
Mecburi açtım yoksa uzak dururdumİştah yerindeyse sorun yok
Uğurlu geldin GS'mize
Haydi ben yatar. İyi geceler![]()