Ailenizden Birinin Hiç Doğum Gününü Unuttunuz Mu?

Babam-annem köyde doğdukları ve eskiden doğar doğmaz nüfüsa kayıt olmadıkları için net bir doğum günlerini bilmiyor. Hatta doğum yılları bile kesin değil. :D

Abimin ne zaman doğduğunu bilmiyorum. Ben çocukken üniversiteydi sonra da evlendi zaten. :D

Ablamınkini de kutlarım ama sadece sözle. :D

berkann post: 1425475' Alıntı:
Babam-annem köyde doğdukları ve eskiden doğar doğmaz nüfüsa kayıt olmadıkları için net bir doğum günlerini bilmiyor. Hatta doğum yılları bile kesin değil. :D

Abimin ne zaman doğduğunu bilmiyorum. Ben çocukken üniversiteydi sonra da evlendi zaten. :D

Tek ablanla bitiyor iş.:F

berkann post: 1425475' Alıntı:

çocukken kaç yaşindaydın abin uniye gittiğinde??

EveN post: 1425471' Alıntı:

Tamam o zaman benim değerli cevabıma kaç para fiyat biçersin. Satmak istiyorum değerli cevabımı. Bu aralar sıkışığım. :F
Bazı şeyler para ile biçilmez paradan daha üstün şeylerde vardır. 😎

Forumdash post: 1425481' Alıntı:

çocukken kaç yaşindaydın abin uniye gittiğinde??

Sanırım 18-19 yaş var abimle aramızda. :D

Gerçi çocukken demişim ama ben daha okula başlayacağım sene evlenmişti. :D

an geliyo kendi doğum günümüzü unutuyozzz....ailemizinkini nasıl hatırlıcezki...bi kardeşiminkini hatırlıyorum...oda bi işe yaramiyo...pasta falan kesmiyoz hiççç....bidahakine kessek iyi olcekkkkkkkk...:ok::hosgeldin::ok:

tam tersi hatırladınız mı deseniz daha doğru olur kendi doğum günümü bile çoğu zaman diğer gün hatırlarım annemle babamın hangi gün doğduklarını bilmiyorum zaten :kiki: kardeşleriminkini bilirim ama hatırlamam pek :D

Ablamınkini bütün ailecek unutmuştuk bi kere 😳