"Aile Saadeti" Final Yapıyor! | ATV

serhatt

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
84,890
Puanı
1,060
1080x360

ATV'nin yazlık dizisi "Aile Saadeti" final yapıyor!

Yapımcılığını Sinehane’nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda Selçuk Aydemir'in oturduğu, senaryosunu Burak Aksak'ın kaleme aldığı, başrollerinde; Burak Dakak, Buse Meral, Hakan Yılmaz, Vildan Atasever ve Zerrin Sümer gibi isimlerin yer aldığı dizi, düşük reytinglerinden ötürü 13. bölümüyle final yapmaya hazırlanıyor.

"Aile Saadeti" yeni bölümüyle Pazartesi, final bölümüyle 8 Eylül Pazartesi 20.00'de ATV'de!

Kaynak: Türkiye Gazetesi

• Üzücü
Reactions: Mehmet Can
Düşük reytingden falan olduğunu çok sanmıyorum. Yazlık bir iş olarak yapıldı ve bitiyor. Kanalı da ayrıca tebrik ediyorum. NOW gibi korkaklığı seçerek "reklam geliri yok" deyip erkenden bitirebilirdi ancak hem ekibe hem de seyircisine olan saygısından dolayı yaz dönemini tamamlamalarını sağladı.

ATV’ye tebrikler. 13 bölümlük anlaşma konseptinde ilerlenmiş.

Bu aralar Kanıt dizisine sardım yine. Bu dizi final olsun, iş sonrası kendime ayırdığım dinlenme vaktimde bu diziyi izleyeyim. Bölüm sayısı az olan dizi arayışındaydım. Fragmanları fena değildi.

Düşük reytingden falan olduğunu çok sanmıyorum. Yazlık bir iş olarak yapıldı ve bitiyor. Kanalı da ayrıca tebrik ediyorum. NOW gibi korkaklığı seçerek "reklam geliri yok" deyip erkenden bitirebilirdi ancak hem ekibe hem de seyircisine olan saygısından dolayı yaz dönemini tamamlamalarını sağladı.
Hikaye devam edebilirdi bence. Yazın başlayıp Nisan ortalarını görebilirdi iyi reyting alsaydı.