Aile Arasında'ya Devam Filmi Geliyor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,320
Puanı
1,060
q97nbG5pUUa0X69cONmynA.jpg

2017'nin en çok izlenen filmlerinden Aile Arasında'nın devamı geliyor.

Başrollerini Engin Günaydın ve Demet Evgar'ın paylaştığı, 5.289.051 izleyiciyle tüm zamanların en çok izlenen 10. filmi olan yapımın senaristi ve oyuncusu Gülse Birsel, yeni projelerinden bahsederken "Şimdilerde bir film, bir de dizi yazıyorum. Film sürpriz olsun. Çok beğenilen bir filmin devamı. [Dizi de] televizyona mı, dijitale mi onu bilmiyorum ama dijitale olması daha yüksek bir ihtimal olarak duruyor" diyerek haberi şimdiden çıtlattı.

Ozan Açıktan'ın yönettiği film, 21 yıllık ilişkileri aynı akşam biten Fikret ve Solmaz'ın tesadüf eseri tanışması ve Solmaz'ın kızını isteyen zengin aile için sahte aile numarası yapmaya başlamalarıyla gelişen olayları konu alıyor.

Günün bombası :Z :Z Dizi televizyona olsa keşke AB - ABC1 kaliteli iş görsün :Z dijitale de olsa süper olur :bhr:

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Yılbaşı Gecesi fiyaskosu sonrası Gülse Birsel işine heyecanlanmak zor olsa da Aile Arasında 2 her türlü iyi bir iş olur gibi. :Z

Dizi için ise hayırlısı diyelim. :A

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Birsen Altuntaş da tam kadroyla yazın çekileceğini doğrulamış ama ondan önce haberi Fav10 patlattı. :A 2. filmler ilklerin tadını çoğu zaman veremediği için riskli olur o yüzden Aile Arasında'yı tekrar tekrar izleyen biri olarak aynı endişelerim yok değil ama yine de bu kadar yıl sonra anlatılacak bir hikaye bulunmasına güveniyorum ve ilki kadar kaliteli bir iş çıkacağına inanıyorum. :Z

Bu arada Ölümlü Dünya, Şahsiyet, Aile Arasında derken 2017-2018 dönemine damga vuran ne varsa bir bir geri dönüyor ama hiç şikayetim yok doğrusu. :A