2023 FAV10 buluşmasına ne kaldı ki şunun şurasında. Tanışırız.Konum at whatsapp'tan geliyorum
Şaka bir yana tanışmak isterim seninle reelde
2023 FAV10 buluşmasına ne kaldı ki şunun şurasında. Tanışırız.Konum at whatsapp'tan geliyorum
Şaka bir yana tanışmak isterim seninle reelde
O ne yaa ben o tarihte tam olarak askerdeyim2023 FAV10 buluşmasına ne kaldı ki şunun şurasında. Tanışırız.
Yakın zamanda öğreneceksiniz aklımda bir proje.O ne yaa ben o tarihte tam olarak askerdeyimYüksek lisans o tarihe kadar erteledianca Doktora yaparsam görüşürüz o zaman
Cumhurbaşkanımızla aynı tarihYakın zamanda öğreneceksiniz aklımda bir proje.
Bir ara ben de istemiştim ama hiç adetim değil iki defa gitmek.Hayatımda ilk defa bir filmi ikinci kez sinemada seyrettim.Annem de izlemek istiyordu onunla da gittik.@Aserat
Bir ara ben de istemiştim ama hiç adetim değil iki defa gitmek.
Her hafta yeni filme gitmesem ben de izlerdim aslında ama nete düşünce bakarım artık.Salon hâlâ tamamen doluydu. 😱 9 TL'ye düşmüş tatil boyunca 5 milyon yapmak için sanırım kazandılar kazanacaklarını.
A yayınlandığını duymadım dedigin gibi bu arada 3 kez baştan sona izledim gram sıkılmadımShow'da tekrar yayınlanınca bir kez daha anladım ki 10. kez izlesek bile aynı tadı veren nadir filmlerden. Bu tadı yakalamak çok zordur o yüzden tüm ekibi ne kadar takdir etsek az. Eminim bundan 20-30 yıl sonra da ilk günkü tadını verecek ve Yeşilçam filmleri gibi bol bol izlenecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?