2017 Aile Arasında - Film Yorumları

Salon hâlâ tamamen doluydu. 😱 9 TL'ye düşmüş tatil boyunca 5 milyon yapmak için sanırım kazandılar kazanacaklarını. :A
Her hafta yeni filme gitmesem ben de izlerdim aslında ama nete düşünce bakarım artık. :A Jet Sosyete'nin film gazı bitmemişken başlaması güzel olacak. :Z

Film güzeldi. 2 saat değil de 1.40dk filan olsaydı daha iyi olurdu. Filmin ortasında bi ara sıkılmadım değil. Ve keşke
Gülümser'in kafasının içinden geçenleri bi görseydik:F

Show'da tekrar yayınlanınca bir kez daha anladım ki 10. kez izlesek bile aynı tadı veren nadir filmlerden. Bu tadı yakalamak çok zordur o yüzden tüm ekibi ne kadar takdir etsek az. Eminim bundan 20-30 yıl sonra da ilk günkü tadını verecek ve Yeşilçam filmleri gibi bol bol izlenecek. :Z

Show'da tekrar yayınlanınca bir kez daha anladım ki 10. kez izlesek bile aynı tadı veren nadir filmlerden. Bu tadı yakalamak çok zordur o yüzden tüm ekibi ne kadar takdir etsek az. Eminim bundan 20-30 yıl sonra da ilk günkü tadını verecek ve Yeşilçam filmleri gibi bol bol izlenecek. :Z
A yayınlandığını duymadım dedigin gibi bu arada 3 kez baştan sona izledim gram sıkılmadım :Z

• Beğendim
Reactions: Aserat
Konusu nedense pek hoşuma gitmedi illa düğün oluyor Türk filmelerinde ama oyuncular çok çok iyi