2023 FAV10 buluşmasına ne kaldı ki şunun şurasında. Tanışırız.Konum at whatsapp'tan geliyorum
Şaka bir yana tanışmak isterim seninle reelde![]()
2023 FAV10 buluşmasına ne kaldı ki şunun şurasında. Tanışırız.Konum at whatsapp'tan geliyorum
Şaka bir yana tanışmak isterim seninle reelde![]()
O ne yaa ben o tarihte tam olarak askerdeyim2023 FAV10 buluşmasına ne kaldı ki şunun şurasında. Tanışırız.![]()
Yakın zamanda öğreneceksiniz aklımda bir proje.O ne yaa ben o tarihte tam olarak askerdeyimYüksek lisans o tarihe kadar erteledi
anca Doktora yaparsam görüşürüz o zaman
![]()
Cumhurbaşkanımızla aynı tarihYakın zamanda öğreneceksiniz aklımda bir proje.![]()
Bir ara ben de istemiştim ama hiç adetim değil iki defa gitmek.Hayatımda ilk defa bir filmi ikinci kez sinemada seyrettim.Annem de izlemek istiyordu onunla da gittik.
@Aserat
Bir ara ben de istemiştim ama hiç adetim değil iki defa gitmek.![]()
Her hafta yeni filme gitmesem ben de izlerdim aslında ama nete düşünce bakarım artık.Salon hâlâ tamamen doluydu. 😱 9 TL'ye düşmüş tatil boyunca 5 milyon yapmak için sanırım kazandılar kazanacaklarını.![]()
A yayınlandığını duymadım dedigin gibi bu arada 3 kez baştan sona izledim gram sıkılmadımShow'da tekrar yayınlanınca bir kez daha anladım ki 10. kez izlesek bile aynı tadı veren nadir filmlerden. Bu tadı yakalamak çok zordur o yüzden tüm ekibi ne kadar takdir etsek az. Eminim bundan 20-30 yıl sonra da ilk günkü tadını verecek ve Yeşilçam filmleri gibi bol bol izlenecek.![]()