Şenol hocanın ömrü yeterse ve bizde kalmaya devam ederse 5-6 yıllık bir düşünceden bahsediyorum bu 5-6 yılda 3 kere daha şampiyon oluruz bu düzen bozulmazsa. 5.yıldız çok iddialı bir cümle. Ancak bu takım nerelerden geldi buraya. Masaları kulüp binasından götürmeye kalktılar icra geldi her yere. Şimdi ayakları sağlam yere basıyor. İddialı bir cümle dedim ama bir yapılanma görünce bana hiç hayal gibi gelmiyor. Yeter ki gidenlerin yerini doldurabilelim.
Feda zamanı gülenler şimdi "ama işte hakemlerrrr yaa" diye ağlanıyor Ek olarak bu Fenerbahçe taraftarını bu yönden ayırıyorum ama Gs taraftarı gerçekten çok itici geliyor bana.
Kısacası Allah Şenol hocaya, Fikret başkana, Aziz başkana ve Dursun başkana uzun ömürler versin başkanlıkları uzun yıllar sürsün
Feda zamanı gülenler şimdi "ama işte hakemlerrrr yaa" diye ağlanıyor Ek olarak bu Fenerbahçe taraftarını bu yönden ayırıyorum ama Gs taraftarı gerçekten çok itici geliyor bana.
Kısacası Allah Şenol hocaya, Fikret başkana, Aziz başkana ve Dursun başkana uzun ömürler versin başkanlıkları uzun yıllar sürsün