Ahmet Mekin'den Yeni Dizi Müjdesi!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1407037436.jpg

Cengiz Aymatov'un aynı adlı romanından Atıf Yılmaz tarafından 1977 yılında çekilen Ay Yazmalım filminde canlandırdığı Çemşit karakteri başta olmak üzere onlarca filimde yar alan Türk sinemasının emektar çınarı Ahmet Mekin ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Son yıllarda Kayıp Şehir ve Tatar Ramazan gibi dizilerde yar alan usta oyuncu Cihangir’de görüntülendi. Mekin, yeni bir dizi için anlaşma imzaladığını çok yakında ekranlarda olacağını söyledi.

Unutulmaz Kayıp Şehir dizisinden biliyorum iyi oyuncu :)
Kayıp Şehiri özledim bu arada :T

çokk sevindim yeşilçam ustaları daha fazla aktif olmaları lazım bence 70ler 80ler ve biz 90lar
şuankı yeni nesiller hepimiz yeşilçamla büyüdük ve büyümeyede devam ediyoruz daha çok değer verilmeli o dönemdekı ustalara bence zeki asyalıdan braz örnek alınmalı günümüz dizilerinde başarıyla oynuyor hala 🙂🙂

çokk sevindim yeşilçam ustaları daha fazla aktif olmaları lazım bence 70ler 80ler ve biz 90lar
şuankı yeni nesiller hepimiz yeşilçamla büyüdük ve büyümeyede devam ediyoruz daha çok değer verilmeli o dönemdekı ustalara bence zeki asyalıdan braz örnek alınmalı günümüz dizilerinde başarıyla oynuyor hala 🙂🙂
Yeşilçam oyuncuları iyi mi yani sırf yaşlı ve emektar diye onlara usta demek ne kadar doğru bilmiyorum.Günümüz oyuncuları da iyi değil o da ayrı konu.

senin fikrin farklı olabilir ama ben yeşilçam tutkunuyum 3 kanal var yeşilçam filimleri veren sabah akşam izliyorum bıkmadan :kiki::kiki:
60'lar 70'lerdeki Hollywood filmlerini izlesen oyunculuğun ne olduğunu göreceksin.Zevklere saygım var ama Türk sineması baştan sona kötü.Yeşilçam kadar yapmacık kötü senaryolu film yok.

60'lar 70'lerdeki Hollywood filmlerini izlesen oyunculuğun ne olduğunu göreceksin.Zevklere saygım var ama Türk sineması baştan sona kötü.Yeşilçam kadar yapmacık kötü senaryolu film yok.
haklı olduğun kısımlar vardır belki ama sonucta kemal sunal gibi bir aktorumuz vardı hala
kemal sunal filimlerini zevkle izliyorum ve yaşayan diğer efsanemiz şener şen
kemal sunal ve şener şen çoğu hollywood oyuncularından çok üstünler bence
diğer oyuncular neysede kemal sunal ve iener şen gibi hollowoodta bile az oyuncu var o kalitede
🙂🙂

haklı olduğun kısımlar vardır belki ama sonucta kemal sunal gibi bir aktorumuz vardı hala
kemal sunal filimlerini zevkle izliyorum ve yaşayan diğer efsanemiz şener şen
kemal sunal ve şener şen çoğu hollywood oyuncularından çok üstünler bence
diğer oyuncular neysede kemal sunal ve iener şen gibi hollowoodta bile az oyuncu var o kalitede
🙂🙂
Kemal Sunal ve Şener Şen Hollywood oyuncularından mı iyi? :D Hollywood'da method aktörlüğü vardır bu yöntemle oyuncular karakterin duygu ve düşüncelerini içselleştirir.Yani karakteri oynamaz yaşar.Sana Hollywood'da bunlardan iyi en az 30 adam sayarım.Ama sonuçta sen onları izlemeyi zevk alıyorsan yapabileceğim bir şey yok.Ama Hollywood oyuncularından çok üstünler demen kanıma dokundu biraz.:D

Son düzenleme:
Kayıp Şehir'de izlemiştim kendisini yine aynı tarz bir dramada döner umarım.

Kemal Sunal ve Şener Şen Hollywood oyuncularından mı iyi? :D Hollywood'da method aktörlüğü vardır bu yöntemle oyuncular karakterin duygu ve düşüncelerini içselleştirir.Yani karakteri oynamaz yaşar.Sana Hollywood'da bunlardan iyi en az 30 adam sayarım.Ama sonuçta sen onları izlemeyi zevk alıyorsan yapabileceğim bir şey yok.Ama Hollywood oyuncularından çok üstünler demen kanıma dokundu biraz.:D
kemal sunalın yeri herzaman ayrı şener şende kemal beyle aynı derecede bence
eğer kemal sunal ve şener şen avrupalı olsalardı zaten ikiside hollywood oyuncusu olurdu benim düşüncem değişmez yanı bu iki kişi kesinlikle hoywood derecesindeler
ama malesef birisi vefat etti diğerinede türkiye yeterince değer vermedi🙁🙁

Aynen bak zeki alasyaya adam 70 yasina geldi turkiyenin en cok izlenen dizilerinden birinde basrol.

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy