-potterhead-
Favori Üye
Kimse, evliliğe hazırlasın kendiniMurat Ünalımış'ı da beğenmiyordum ben, yanına yakışan birini bulamadı.Kısmet artık yeni dizisnde bakalım başrolü kimle paylaşacak.
![]()
Kimse, evliliğe hazırlasın kendiniMurat Ünalımış'ı da beğenmiyordum ben, yanına yakışan birini bulamadı.Kısmet artık yeni dizisnde bakalım başrolü kimle paylaşacak.
![]()
ben hep haklıyım
çiğdeme boy pos olsun kaslı olsun kıllı olmasın yeter@Çiğdem- bile beğenmez onu, yok canım evde kaldı dediysek o kadar da düşmemişdir.![]()
Kaliteli kaliteli diyorsun da dizi başlayalı çok olddu ama 1 tane bile ülkeye satılmadıküçük ağa çoğu gün ab dizisi![]()
starının ab dizisi medcezir de daha 1 ülkeye satılmadı panpaKaliteli kaliteli diyorsun da dizi başlayalı çok olddu ama 1 tane bile ülkeye satılmadıBöyle kalite mi olur
Eğer reytingleri bir düşerse bitirir kanalı
Kurt Seyitte ise reytingi düşük ama yurtdışının faydası işte devam ediyor.
Ben bu diziye bakıcam ama keşke vadideki çakır rolünün benzeri bir karakter olsa dizide![]()
Satılır ama Küçük Ağa hayatta satılmaz bir azerbaycana giderstarının ab dizisi medcezir de daha 1 ülkeye satılmadı panpa![]()
belli olmazSatılır ama Küçük Ağa hayatta satılmaz bir azerbaycana gider![]()
En fazla 5 ülkeye satılır ama medcezir 40'ı bulurbelli olmaz![]()
hayat devam ediyorum baya satıldı küçük ağa da satılırEn fazla 5 ülkeye satılır ama medcezir 40'ı bulur![]()
Bekle senhayat devam ediyorum baya satıldı küçük ağa da satılır![]()