- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
Star'ın yeni sezonda en güvendiği dizi, bu dizi için her dizisini feda eder. Beklentiyi karşılayacak mı bakalım.p2 mi oha bu dizi p2 de başlasın forumu bırakırım![]()
Star'ın yeni sezonda en güvendiği dizi, bu dizi için her dizisini feda eder. Beklentiyi karşılayacak mı bakalım.p2 mi oha bu dizi p2 de başlasın forumu bırakırım![]()
Behzat Ç. düşük bütçeli biz diziydi oyuncu kadrosuda sınırlıydı. Bu pahallı bir yapım PT2'de zarar eder.p2 mi oha bu dizi p2 de başlasın forumu bırakırım
Söz mü
Yok artık.😱 PT2 mi?
Behsat Ç. 2 geliyor.
Evet aynen öyle.
''Kalite, kalite!'' diye bağırırken küçük Ağa'ya mı düştün?o havanın sönmesi zor![]()
küçük ağa çoğu gün ab dizisi''Kalite, kalite!'' diye bağırırken küçük Ağa'ya mı düştün?![]()
Ab'si batsınküçük ağa çoğu gün ab dizisi![]()
oyuncuları rollerinin hakkını veriyor senaryosunu beğenmesem deAb'si batsınGerçekten kaliteli olduğunu mu düşünüyorsun?
![]()
Olabilir, sadece oyuncular kaliteli yapmaz ki diziyioyuncuları rollerinin hakkını veriyor senaryosunu beğenmesem de![]()
ab dizisi olması kaliteli yaparOlabilir, sadece oyuncular kaliteli yapmaz ki diziyiSarp'ı pek beğenmiyorum oyunculuk açısından, Birce harika ama
![]()
Alakası yok bence reytinglerleab dizisi olması kaliteli yapar
küçük ağa ve büyük ağa da iyi şimdi![]()
sana göre öyle ya da dizisi izlenmeyenlere göre öyleAlakası yok bence reytinglerleÇocuk dizisi gayet
![]()
Sarp'ın bakılacak tarafı yok. Birce Tubama benziyor o yüzden sana katılıyorum.Olabilir, sadece oyuncular kaliteli yapmaz ki diziyiSarp'ı pek beğenmiyorum oyunculuk açısından, Birce harika ama
![]()
İki yeşil göz, iki güzellikSarp'ın bakılacak tarafı yok. Birce Tubama benziyor o yüzden sana katılıyorum.![]()
Rol arkadaşlarıyla evlenmesi sürekli yadırgayıcı evet haklısın.İki yeşil göz, iki güzellikBirce'yi karakter olarak çok tanımıyorum ama basın ve medyadan okuduklarıma göre pek seveceğim bir tarzda kişiliği yok
![]()
Belki Sarp'ın iticiliğinden dolayıdır(Karısı ya, ondan şeyettim)Rol arkadaşlarıyla evlenmesi sürekli yadırgayıcı evet haklısın.![]()
sen niye bakıyon ki sarp a @Çiğdem- baksınSarp'ın bakılacak tarafı yok. Birce Tubama benziyor o yüzden sana katılıyorum.![]()
Murat Ünalımış'ı da beğenmiyordum ben, yanına yakışan birini bulamadı.Belki Sarp'ın iticiliğinden dolayıdır(Karısı ya, ondan şeyettim)![]()