Ahmet Kural ve Murat Cemcir'den Yeni Bir Dizi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Son olarak Limon Film'in "İşler Güçler" dizisinde rol alan başarılı oyuncu Ahmet Kural, bu akşam kişisel sosyal medya hesabından yeni dizi proje müjdesini duyurdu.

Ocak ayında yeni bir dizide 'İşler Güçler'in rol arkadası Murat Cemcir ile birlikte rol alacak olan Ahmet Kural, senaryosunu yine Selçuk Aydemir'in yazacağını söyledi.

Dizinin senaristi Selçuk Aydemir ise Twitter'da diziyle ilgili "Bir üleştirme birimi olarak "kardeş payını" kullananların dizisi, ocak ayında...” diye yazdı.

atri.acimg.net_r_640_600_b_1_d6d6d6_medias_nmedia_18_91_21_13_20305698.jpg

Ekli dosyalar

• atri.acimg.net_r_640_600_b_1_d6d6d6_medias_nmedia_18_91_21_13_20305698.jpg
    atri.acimg.net_r_640_600_b_1_d6d6d6_medias_nmedia_18_91_21_13_20305698.jpg
    45.6 KB · Hit: 647
iyi bir dizi olur ve başarılı olur umarım hayırlı olsun

Umarım "İşler Güçler" gibi ORJİNAL bir şey olur. Orjinal dedim çünkü İşler Güçler gibi bir yapım çıksın istemiyorum, bu orjinallik olmaz. Kendini tekrarlamak olur ki senaristte aynı senarist...

Öf hep beraber çalışmak zorunda değiller ki . Biraz daha değişik projeler ve insanlarla çalışmalılar bence ..

Yine yenilikçi bir şeyler olacakmış. Bekliyorum. İşler Güçler'i ilk bölümlerde çok sevmiştim ama sonrasında senaryoyu pek sevmemiştim. (Yan karakterleri sevmememinde bu durumda katkısı var.)

Selçuk Aydemir'in Üsküdar'a Giderken'ini daha çok sevmiştim. O tatta bir iş süper olur. :)

bence cok iyi bir haber =)
Hiç ayrılmamaları gerekiyor :D
Zamanımızın Zeki Alasya Metin Akpınar'ından neleri eksik fazlaları bile var :kiki:

Zaten ocak ayında çıkan diziler daha orjinal+kalite oluyor=)

Bu üçlünün ayrılmaması çok iyi oldu. İyi bir dizi olacağına eminim. Hayırlı olsun. :)

İşler Güçler dizi ile beraber yükselişe geçmişlerdi. İnşallah bu dizi ile daha da yükseklere tırmanırlar. Ayrıcana üçlünün ayrılmaması iyi oldu

Star veya Show, farklı ve orjinal bir iş olmadıktan sonra her ikisi de boş. Artık Show TV'de sosyal medyaya önem veren bir kanal. Bence Star'dan daha anlayışlı olacaktır diziler konusunda. @OzaN :)

Star veya Show, farklı ve orjinal bir iş olmadıktan sonra her ikisi de boş. Artık Show TV'de sosyal medyaya önem veren bir kanal. Bence Star'dan daha anlayışlı olacaktır diziler konusunda. @OzaN :)
Bilmiyorum ama Show o tarz bir dizi için uygun bir kanal gibi gelmiyor. Anlayışlı olur mu bilmem ama Star'daki desteği bulamaz bence.

Ayrıca biraz da kendi adıma düşünüyorum Show'un HD'si yok ve görüntü kalitesi epey kötü. En azından HD'si olan bir kanal daha iyi olurdu. :( (Digitürk'te HD'sinin olduğunu biliyorum ama Digitürk yok)