Hangi?Sakın beni etiketleme o konuya
Hande Yener'in palyaço kılıklı saçlarına laf etmeyen sen mi söylüyorsun bunu
Al sana kahküllü bir olmamışBenim suratım olduğu için üstüme fazla almıyorum.Kahküllü kızları severim de bu kadına hiç gitmemiş bir de o renk ne öyle
İnsan biraz över de harikaları kapar.Benim suratım olduğu için üstüme fazla almıyorum.Kaküllü kızları severim de bu kadına hiç gitmemiş bir de o renk ne öyle
Hangi?
İmaj diye cıktıgı tip, Hande'min 2 sene önceki halikimse Handeye imaj konusunda laf atmasın. Hande yaptiğinda dünyan trendini takip ediyor, Türkiye de marjinal duruyor
sıla senin bu lafını duysa "kakül"ünü belirtmezdi
Bu neHangi?
İmaj diye cıktıgı tip, Hande'min 2 sene önceki halikimse Handeye imaj konusunda laf atmasın. Hande yaptiğinda dünyan trendini takip ediyor, Türkiye de marjinal duruyor
sıla senin bu lafını duysa "kakül"ünü belirtmezdi
Sıla daha güzel dimiBu neÖnce Sıla şimdi bu Allahım yemek sonra çok kötü oldu bu
Hande iyi canım abartma sende.Bu neÖnce Sıla şimdi bu Allahım yemek sonra çok kötü oldu bu
Fotoşok la bu.
Allah'a şükür Aleyna dinlemiyoruzAl sana kahküllü bir olmamışSılacığım candır onu beğenmeyen gitsin Aleyna Tilki dinlesin
Hee kesinHande iyi canım abartma sende.
Fotoşok la bu.
Sen de @Tolstoyevski gibi kendini marjinal falan mı sanıyorsun yoksaAllah'a şükür Aleyna dinlemiyoruzSıla mahvetmiş kendini tüm düşüncelerim değişti bu ne ya ahhaha
Olmamıştan korksaydık konuya gelmezdikİnsan biraz över de harikaları kapar.Misal şimdi diss alacaksın.
Hee evet Sıla daha güzelKonuya geldim kimse yazamaz oldu
Sıla daha güzel dimi
Bu yeni değil kiBu neÖnce Sıla şimdi bu Allahım yemek sonra çok kötü oldu bu
Elektronik tarzda söylüyordu. Senin sıla o inajla hala arabesk söyleyecek heralde
Tamam Forumdash şimdi çekilebilirsinOlmamıştan korksaydık konuya gelmezdik.D Sende beğenmedin de belli etmiyorsun galiba
Hee evet Sıla daha güzel
Bunu beğenen çarpılır.Olmamıştan korksaydık konuya gelmezdik.D Sende beğenmedin de belli etmiyorsun galiba
Hee evet Sıla daha güzel
Niye saçla arabesk şarkının ne bağlantısı var ayrıca sıla arabesk söylemiyor balat şarkılar söylüyor önce müzik kültürünü geliştirBu yeni değil ki3-4 Sene önceki imajjı... Kadın geleceğe trend beliyor. İster beğen ister beğenme(ben de beğenmemiştim)
Elektronik tarzda söylüyordu. Senin sıla o inajla hala arabesk söyleyecek heralde
Fazla takip etmediğim için bilmiyorumBu yeni değil ki3-4 Sene önceki imajjı... Kadın geleceğe trend beliyor. İster beğen ister beğenme(ben de beğenmemiştim)
Ben sana bir çarparım görürsünBunu beğenen çarpılır.
Ördürsün sana mı soracak hanım hanımcık bir kadın. Senin Hande gibi kuru tahta çıplak gacı mı3 sene sonra sıla saçlarını ördürür
İyi miHande iyi canım abartma sende.
Fotoşok la bu.
Evet zaten marjinalim
Niye saçla arabesk şarkının ne bağlantısı var ayrıca sıla arabesk söylemiyor balat şarkılar söylüyor önce müzik kültürünü geliştirsaçla arabesk söylenmeseydi Kibariye de Bergen de arabesk söylemezdi
Birisi de travestiye benzetmiş, töbe töbe.Bunu beğenen çarpılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?