Hangi?Sakın beni etiketleme o konuya
Hande Yener'in palyaço kılıklı saçlarına laf etmeyen sen mi söylüyorsun bunu![]()
Al sana kahküllü bir olmamışBenim suratım olduğu için üstüme fazla almıyorum.Kahküllü kızları severim de bu kadına hiç gitmemiş bir de o renk ne öyle
![]()
İnsan biraz över de harikaları kapar.Benim suratım olduğu için üstüme fazla almıyorum.Kaküllü kızları severim de bu kadına hiç gitmemiş bir de o renk ne öyle
![]()
Hangi?
İmaj diye cıktıgı tip, Hande'min 2 sene önceki halikimse Handeye imaj konusunda laf atmasın. Hande yaptiğinda dünyan trendini takip ediyor, Türkiye de marjinal duruyor
sıla senin bu lafını duysa "kakül"ünü belirtmezdi
![]()
Bu neHangi?
İmaj diye cıktıgı tip, Hande'min 2 sene önceki halikimse Handeye imaj konusunda laf atmasın. Hande yaptiğinda dünyan trendini takip ediyor, Türkiye de marjinal duruyor
sıla senin bu lafını duysa "kakül"ünü belirtmezdi
![]()
Sıla daha güzel dimiBu neÖnce Sıla şimdi bu Allahım yemek sonra çok kötü oldu bu
![]()
Hande iyi canım abartma sende.Bu neÖnce Sıla şimdi bu Allahım yemek sonra çok kötü oldu bu
![]()
Fotoşok la bu.
Allah'a şükür Aleyna dinlemiyoruzAl sana kahküllü bir olmamışSılacığım candır onu beğenmeyen gitsin Aleyna Tilki dinlesin
![]()
Hee kesinHande iyi canım abartma sende.
Fotoşok la bu.![]()
Sen de @Tolstoyevski gibi kendini marjinal falan mı sanıyorsun yoksaAllah'a şükür Aleyna dinlemiyoruzSıla mahvetmiş kendini tüm düşüncelerim değişti bu ne ya ahhaha
![]()
Olmamıştan korksaydık konuya gelmezdikİnsan biraz över de harikaları kapar.Misal şimdi diss alacaksın.
![]()
Hee evet Sıla daha güzelKonuya geldim kimse yazamaz oldu
Sıla daha güzel dimi![]()
Bu yeni değil kiBu neÖnce Sıla şimdi bu Allahım yemek sonra çok kötü oldu bu
![]()
Elektronik tarzda söylüyordu. Senin sıla o inajla hala arabesk söyleyecek heralde
Tamam Forumdash şimdi çekilebilirsinOlmamıştan korksaydık konuya gelmezdik.D Sende beğenmedin de belli etmiyorsun galiba
Hee evet Sıla daha güzel![]()
Bunu beğenen çarpılır.Olmamıştan korksaydık konuya gelmezdik.D Sende beğenmedin de belli etmiyorsun galiba
Hee evet Sıla daha güzel![]()
Niye saçla arabesk şarkının ne bağlantısı var ayrıca sıla arabesk söylemiyor balat şarkılar söylüyor önce müzik kültürünü geliştirBu yeni değil ki3-4 Sene önceki imajjı... Kadın geleceğe trend beliyor. İster beğen ister beğenme
(ben de beğenmemiştim)
Elektronik tarzda söylüyordu. Senin sıla o inajla hala arabesk söyleyecek heralde![]()
Fazla takip etmediğim için bilmiyorumBu yeni değil ki3-4 Sene önceki imajjı... Kadın geleceğe trend beliyor. İster beğen ister beğenme
(ben de beğenmemiştim)
Elektronik tarzda söylüyordu. Senin sıla o inajla hala arabesk söyleyecek heralde![]()
Ben sana bir çarparım görürsünBunu beğenen çarpılır.![]()
Ördürsün sana mı soracak hanım hanımcık bir kadın. Senin Hande gibi kuru tahta çıplak gacı mı3 sene sonra sıla saçlarını ördürür![]()
İyi miHande iyi canım abartma sende.
Fotoşok la bu.![]()
Evet zaten marjinalim
Niye saçla arabesk şarkının ne bağlantısı var ayrıca sıla arabesk söylemiyor balat şarkılar söylüyor önce müzik kültürünü geliştirsaçla arabesk söylenmeseydi Kibariye de Bergen de arabesk söylemezdi
![]()
Birisi de travestiye benzetmiş, töbe töbe.Bunu beğenen çarpılır.![]()