Ahmet Dursun'dan Yeni Dizi!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Ahmet Dursun'dan Yeni Dizi!

thumbnail_1396961254-150x150.jpg

Kardeş Payı ve İşler Güçler'de rol alan Ahmet Dursun yeni diziyle ekranlara dönecek!

Daha önce Star Tv'de yayınlanan Kardeş Payı ve İşler Güçler dizilerinde rol alan Ahmet Dursun, yeni bir dizide rol alacak. Dizinin yönetmeni ve senaristi ise belli oldu! Yine daha önce Kardeş Payı, İşler Güçler dizilerinde ve Düğün Dernek filminde yönetmenlik ve senaristlik görevlerini üstlenen Selçuk Aydemir ve ekibi dizide görevli olacak.

Düğün Dernek 2 filminin çekimleri sona erdikten hemen sonra dizinin hazırlıkları başlayacak.
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Tahmin etmiştim işin içinde Selçuk Aydemir'in olacağını. Bakalım nasıl bir dizi olacak?

Başta Ahmet Dursun'u, futbolcu Ahmet Dursun sandım. Dedim "ne alaka", sonra içeriğe inince bizim "boomcu onur" olduğunu anladım. Gerçek ismini biliyordum da, ilk akla gelen genelde futbolcu olur. Ahmet Dursun, Selçuk Aydemir ile devam ederdi zaten, ki öyle de oldu. Selçuk Aydemir, piyasadaki en iyi mizah yapan senaristlerinden ve yönetmenlerinden biri. Bakalım bu yeni dizide Ahmet Dursun kendi sesiyle mi, dublajla mı olacak ve en önemlisi de Selçuk Aydemir'in yeni projesi 30-40 arası bölüm sayısını geçebilecek mi, umarım geçer. İyi bir iş çıkacağı belli de, uzun süreli bir iş çıkacağı belli değil. :)

Selçuk Aydemir ve ekibi iyi bir iş çıkaracaktır bence, önce şu film işini hal etsinler. Ocak ayı gibi dizi yayınlanır bence. :)

haberin ahmet dursun üzerinden verilmesi bana garip geldi burada selçuk aydemir ismi daha önemli bence

Zaten Selçuk Aydemir işleri dışında bir işte rol alacağını hiç sanmıyorum kendisinin, hayırlı olsun bakalım.

Bu arada haberin başlığını görünce aklına futbolcu gelmeyen tek kişi benim sanırım. :D

Ben de futbolcu sanmıştım baştan, dedim ne alaka ne zaman oyuncu oldu da yeni dizisi çıktı. :D

Selçuk Aydemir'in yeni işinde Murat Cemcir ve Ahmet Kural yok mu yoksa. (b)

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919